18 Σεπ 2018

Η φωτογραφία του ποδοσφαιριστή της Σασουόλο που προκάλεσε τον Ντάγκλας Κόστα που θυμήθηκαν οι Ιταλοί

Την ώρα που αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο είπε κάτι ρατσιστικό στον Ντάγκλας Κόστα, έχει ενδιαφέρον ένα περιστατικό από το παρελθόν του.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ αρνείται να αποκαλύψει τι του είπε ο παίκτης της Σασουόλο αλλά το γεγονός ότι αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη, σημαίνει ότι μάλλον ειπώθηκε κάτι χοντρό. Ετσι, αιωρείται πλέον το σενάριο κάποιας ρατσιστικής φράσης που έκανε έξαλλο τον Ντάγκλας Κόστα.

Οπως και να έχει, μια αναδρομή στο παρελθόν του Ντι Φραντσέσκο, γιου του Εουζέμπιο, προπονητή της Ρόμα, δείχνει ότι δεν είναι και άμεμπτος... Αντιθέτως. Τον Φεβρουάριο του 2016, στον αγώνα της Βίρτους Λαντσιάνο (εκεί αγωνιζόταν) με τη Μόντενα για την 26η αγωνιστική της Serie B, ο Ντι Φραντσέσκο σκόραρε και πανηγύρισε μπροστά από την curva... ρωμαϊκά.


Ο ίδιος σε δήλωση του τις επόμενες μέρες αρνήθηκε ότι η κίνηση του είχε τέτοια κίνητρα και ο τότε αθλητικός εισαγγελέας, ο γνωστός Στέφανο Παλάτσι, είχε βάλει την υπόθεση στο αρχείο επειδή δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου