17 Σεπ 2018

Ο Μαρότα έριξε την μπηχτή του για το θέαμα που προσφέρει η ομάδα του Αλέγκρι

Ο Μπέπε Μαρότα ξέκοψε τις συζητήσεις για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έστειλε μήνυμα στους παίκτες για τις επιλογές του προπονητή και θέλει νίκες και θέαμα από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους έκανε, όπως πάντα, δηλώσεις πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τη Σασουόλο και έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Μαξ για την 11άδα, είπε: «Νομίζω πως ο προπονητής έχει την ελευθερία να επιλέξει τους 11 που θεωρεί κατάλληλους για το παιχνίδι. Εχουμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, ένα δυνατό ρόστερ στο οποίο δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Είναι όλοι βασικοί. Αυτό σημαίνει, επομένως, ότι ο προπονητής επιλέγει αυτούς που θεωρεί κατάλληλους σε κάθε ματς».


Στη συνέχεια, για την τριάδα Ντιμπάλα-Ρονάλντο-Μάντζουκιτς στην επίθεση, σχολίασε: «Σήμερα είναι αυτή η 11άδα, με μια επιθετική γραμμή με μεγάλες δυνατότητες και ελπίζω ότι θα μας προσφέρει και θέαμα, γιατί σήμερα το ποδόσφαιρο είναι αποτελέσματα αλλά είναι και θέαμα. Θα είναι το μάξιμουμ, επομένως, φέτος να συνδυάζουμε τη νίκη με το θέαμα και νομίζω ότι θεωρητικά έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να το πετύχουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν όντως θα διεκδικήσει την προεδρία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ήταν σαφής: «Αυτή η λίγο πιπεράτη ερώτηση... Είμαι χαρούμενος επειδή αρκετές ομάδες, αρκετοί πρόεδροι, αρκετοί παράγοντες σκέφτονται εμένα ως κατάλληλο για αυτή τη θέση. Είναι κάτι που με κολακεύει, αλλά είμαι στη Γιουβέντους και μένω στη Γιουβέντους. Τελεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου