2 Σεπ 2018

Νέα αποχή έχει αποφασιστεί από τους οπαδούς της Γιουβέντους, σε ποιο εκτός δε θα πάνε

Οι οπαδοί της Γιουβέντους βρέθηκαν στο Ενιο Ταρντίνι (φωτογραφία) για να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απέναντι στην Πάρμα.

Αν και αυτό ήταν το δεύτερο εκτός έδρας, ήταν η πρώτη εκδρομή της σεζόν καθώς στην πρεμιέρα στη Βερόνα, στο Μπεντεγκόντι απέναντι στην Κιέβο, οι σύνδεσμοι είχαν αποφασίσει αποχή λόγω των τιμών των εισιτηρίων στο πέταλο των φιλοξενουμένων.

Κάτι αντίστοιχο θα γίνει, αποχή δηλαδή, και στο εκτός έδρας ματς στο Ούντινε. Την 8η αγωνιστική, η Γιούβε ταξιδεύει στο Φρίουλι και το εισιτήριο κοστίζει 60 ευρώ. Αυτό που εξόργισε τους οπαδούς των μπιανκονέρι είναι πως οι τιμές στη συγκεκριμένη θύρα κυμαίνονται από 20 έως 25, άντε 30 ευρώ.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ανεβάσει τις τιμές στα ύψη και οι τιφόζι της Κυρίας είναι επιλεκτικοί πλέον σε ποια ματς ακολουθούν. Μάλιστα, οι σχετικές ανακοινώσεις υπογράφονται ως «Οι πελάτες της κούρβας σουντ» καθώς αναφέρονται και στη διοίκηση της ομάδας τους για την πολιτική που έχει χαράξει στα διαρκείας-εισιτήρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου