11 Σεπ 2018

Ενα ακατανόητο ισπανικό δημοσίευμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ενα νέο δημοσίευμα δείχνει ότι στην Ισπανία έχουν αποφασίσει να παρουσιάσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο σαν τον κακό της υπόθεσης πάντα.

Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάσαμε όσα έγραφε ένας αρθρογράφος της Marca, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ προσπαθούσε να πείσει ότι στη Μαδρίτη... πανηγυρίζουν κιόλας που έφυγε ο Πορτογάλος.

Αυτό, βέβαια, ήρθε σε συνέχεια των όσων έγραψαν εναντίον του για την απουσία από το γκαλά της UEFA, μέχρι που τους έβαλε στη θέση τους ο Λούκα Μόντριτς με όσα αποκάλυψε για το sms που του έστειλε ο Κριστιάνο.


Τώρα παίρνει σειρά το Don Balon, το οποίο έχει χτίσει παράδοση στο να γράφει περίεργα σενάρια, αλλά εδώ ξεπερνάει τα πάντα. Οπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμα του, Ο Ρονάλντο έθεσε βέτο στη μεταγραφή του Σέρχιο Ράμος στη Γιουβέντους, επειδή δεν έχει καλές σχέσεις μαζί του.

Δεν ξέρουμε πότε έκανε κίνηση η Γιούβε για τον αρχηγό της Ρεάλ (και δεν το πήρε χαμπάρι ποτέ κανένας), δεν ξέρουμε πότε πρόλαβαν να χαλάσουν οι σχέσεις Ρονάλντο-Ράμος (όλοι τους έχουν για πολύ καλούς φίλους), αλλά ξέρουμε ότι έτσι θα πάει το πράγμα από εδώ και πέρα. Πάντα θα βρίσκεται και ένας λόγος για να γραφτεί από τους Ισπανούς κάτι εναντίον του Κριστιάνο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου