5 Σεπ 2018

Ο Μοράτα ήξερε από πριν πως η Γιούβε θα κάνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της

Ο Αλβαρο Μοράτα ήξερε πριν το Μουντιάλ ότι η Γιουβέντους θα πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις του.

Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι έκανε δηλώσεις στο Cadena Ser της πατρίδας του και όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Πορτογάλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν το πίστευα, νόμιζα ότι θα ανανέωνε. Αυτό, όμως, μέχρι τη στιγμή που μίλησα με άνθρωπο της Γιουβέντους (να είναι ο Παράτιτσι, με τον οποίο είχαν συναντηθεί στο Μιλάνο και τους είχαν βγάλει φωτογραφία;) με τον οποίο τα είχαμε πει και μου είπε: "Ξέρεις ποιος έρχεται στη Γιούβε;". Δεν το πίστευα, μου το είπαν πριν γίνει. Οι γονείς μου, μου είπαν ότι ήταν αδύνατο. Το ήξερα πριν το Μουντιάλ, αν το σκεφτείς! Τουλάχιστον άφησε τη Ρεάλ για να πάει σε ένα άλλο εκπληκτικό κλαμπ. Θα είναι καλά, η Γιούβε είναι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι δύο σπουδαία κλαμπ».


Από εκεί και πέρα, ο Μοράτα ρωτήθηκε και για το αν η Γιουβέντους είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

«Ισως, αλλά όχι μόνο λόγω του Κριστιάνο. Τα τελευταία χρόνια η Γιούβε πάντα είναι εκεί κοντά, σε επίπεδο τακτικής είναι η πιο τέλεια ομάδα που υπάρχει. Οταν ο Κριστιάνο αρχίσει να βάζει γκολ, γιατί κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα λένε και μετά βάζει 50, θα είναι μια από τις πιο επικίνδυνες ομάδες. Αλλά όχι μόνο λόγω του CR7».


1 σχόλιο:

  1. Αρα, το ειχαν συμφωνησει, όπωε λεει, πριν απο το μουντιαλ.. και όλα αυτα δηθεν για διαπραγματευσεις μετα τη μεταγραφη του Κανσελο ειναι μπουρδες για να κλεινουν τα ματια του κοσμου. όταν λεω πολλες φορες ότι τα πραγματα ειναι μιλημενα για πολλα θεματα, ειδικα στα πολυ μεγαλα κλαμπ με τους μανατζερ κτλ, θα μοε πουν φαντασιοπληκτο ή συνωμοσιολογο... Εδω μ αυτο που λεει ο Μορατα σε συγκριση με τα όσα ειπαν επισημα για τη μεταγραφη δεν κολλανε.. και υπαρχει δουλεμα του κοσμακη που δεν εχει κανενα λογο να το κανει ο Μορατα. Αυτο αποκλειεται. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή