Σελίδες

O Ντάνι Οσβάλντο παραδίδει μαθήματα… ζωάρας στον Κριστιάνο

Ρεαλιστής και με το παραπάνω παρουσιάστηκε ο Ντάνι Οσβάλντο, ο οποίος μίλησε για τον ποδοσφαιρικό εαυτό του και τα «θέλω» του, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στον μεγάλο αστέρα της Γιούβε.

Ο ποδοσφαιριστής που πέρασε και από την Κυρία, είπε: «Κρέμασα τα παπούτσια μου πρόωρα γιατί ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν ήταν πια για μένα. Ο Κριστιάνο γυρίζει σπίτι του και του αρέσει να κάνει 150 κάμψεις, εμένα πάλι μου αρέσει να γυρίζω και να ετοιμάζω την ψησταριά».

Και συνέχισε: «Το ποδόσφαιρο μου έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσω την οικογένεια μου και να κερδίσω τόσα που δεν χρειάζεται να δουλέψω ξανά. Με βοήθησε να ταξιδέψω και να γνωρίσω νέα μέρη και ανθρώπους. Μου άλλαξε τη ζωή αλλά μου πήρε και την ελευθερία μου και δεν γίνεται να ζήσω χωρίς αυτήν. Θα ήθελα να μπορώ να παίζω σαν τον Μέσι αλλά όχι να είμαι αυτός, γιατί δεν έχει ζωή, ζει σε μια χρυσή φυλακή."


Οσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Μπορεί. Κάνει, όμως, το κέφι του και αυτό που του αρέσει; Μπορεί. Ο πρωταθλητισμός και οι θυσίες δεν είναι για όλους. Οπως και η κορυφή δεν είναι για όλους. Ο Οσβάλντο επέλεξε να βάζει κάρβουνα και να ρίχνει τις μπριζόλες του. Κανείς δεν μπορεί να τον κατακρίνει γι’ αυτό…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...