4 Σεπ 2018

Το πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport με τον τίτλο που προκαλεί αίσθηση αλλά και η εξήγησή του

«Forza antiJuve», είναι ο τίτλος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport.

Πριν υπάρξουν παρεξηγήσεις ή κράξιμο προς την εφημερίδα όμως, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι αυτό που γράφει δεν είναι κακό, δεν έχει αρνητική διάθεση απέναντι στους μπιανκονέρι. Αντιθέτως, με αυτό τον τίτλο η εφημερίδα εκφράζει την αγωνία ή φόβο των υπόλοιπων ότι η φετινή μάχη του τίτλου μπορεί να τελειώσει νωρίς.

Οπως σημειώνει η Corriere dello Sport, αν και ανέτοιμη η Γιουβέντους είναι η μόνη ομάδα που πήγε στην πρώτη διακοπή της σεζόν έχοντας μόνο νίκες. Αν και μιλάμε για μόνο τρεις αγωνιστικές, οι μπιανκονέρι έχουν καταφέρει ήδη να είναι στο +3 από Νάπολι, στο +5 από Ρόμα, Ιντερ και στο +6 από τη Μίλαν (έχει ματς λιγότερο), με αποτέλεσμα να υπάρχει η αίσθηση ότι φέτος μπορεί να ξεφύγουν από πολύ νωρίς.


Ετσι, η Corriere dello Sport τονίζει ότι το... πρωτάθλημα το ίδιο «υποστηρίζει» τους αντιπάλους, ότι όλοι οι μη Γιουβεντίνοι θέλουν να βγει μπροστά μία από τις υπόλοιπες ομάδες και να κοντράρει την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προκειμένου να μη χαθεί το ενδιαφέρον από νωρίς.



Ειδικά αν σκεφτεί κάποιος, γράφει η Corriere dello Sport, ότι η Γιούβε έχει ήδη μια διαφορά όχι μόνο ούσα ανέτοιμη, αλλά και με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα να μην έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ μέχρι στιγμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου