30 Σεπ 2018

Ρεπορτάζ της Corriere della Sera καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Ανιέλι «έφαγε» τον Μαρότα

Για διαφωνίες του Μπέπε Μαρότα με τον Αντρέα Ανιέλι κάνει λόγο η Corriere della Sera, η οποία παρουσιάζει όσα φέρεται να έλεγε χθες off the record ο γενικός διευθυντής.

Η πολιτική εφημερίδα ασχολείται φυσικά με το θέμα, παρουσιάζοντας το δικό της ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αυτό, η απόφαση γεννήθηκε από τη Γιουβέντους και όχι από τη FIAT. Τι εννοεί με αυτό η Corriere della Sera; Οτι δεν έχει καμία εμπλοκή στο θέμα ο Τζον Ελκαν.

Αρα, το θέμα είναι ανάμεσα σε Μαρότα και Ανιέλι, με την εφημερίδα να υποστηρίζει ότι χθες πρωί στο κέντρο του Τορίνο ο Μπέπε έλεγε: «Δεν υπήρχε πια ταύτιση απόψεων με τον πρόεδρο Ανιέλι, λυπάμαι πολύ, η απόφαση έχει παρθεί, μένει απλά να ανακοινωθεί. Το όνομα μου ήδη δεν υπάρχει στη λίστα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου».

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο Μαρότα έλεγε χθες ότι πιστεύει πως τη θέση του στο Δ.Σ. θα πάρει ο Φάμπιο Παράτιτσι ενώ ξεκαθάριζε ότι η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επηρέασε σε τίποτα το όλο θέμα.


Το ρεπορτάζ της εφημερίδας ισχυρίζεται ότι η Νάπολι ήδη έκανε κρούση στον Μαρότα, ο οποίος τους είπε ότι θα αποφασίσει σε λίγες μέρες τι θα κάνει γενικά από εδώ και πέρα, διαψεύδοντας πάντως κάθε σενάριο για υποψηφιότητα στις εκλογές της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Κι όταν ρωτήθηκε (άγνωστο από ποιους), καταλήγει η Corriere della Sera, αν θα αφοσιωθεί στα δίδυμα παιδιά του, απάντησε: «Ακριβώς, ακριβώς. Είναι 7 ετών, έχουν δει μόνο μία ομάδα να κατακτάει το scudetto: Τη Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου