30 Σεπ 2018

Το πρόσωπο έκπληξη που γράφει η Tuttosport για τη θέση του Μαρότα

Δύο ονόματα γράφει η Tuttosport ως υποψήφιων αντικαταστατών του Μπέπε Μαρότα.

Δεν περίμενε κανείς ότι τα μεταγραφικά σενάρια που ήδη υπήρχαν για τον Ιανουάριο θα άφηναν τη θέση τους σε σενάρια για το ποιος θα μπει στη διοίκηση αντικαθιστώντας τον Μαρότα, αλλά να που γίνεται κι αυτό.

Το θέμα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα και η Tuttosport αναφέρει σήμερα δύο ονόματα υποψηφίων: Ζινεντίν Ζιντάν και Μικέλε Ούβα.

Τον Ζιζού τον ξέρουμε όλοι, οπότε ας αναφέρουμε δύο λόγια για τον έτερο. Ο 54χρονος Ούβα έχει δουλέψει στο παρελθόν σε Πάρμα και Λάτσιο, με τον ρόλο του να μην είναι καθαρά ποδοσφαιρικός αλλά οικονομικός/πολιτικός.


Καλός είναι σε αυτά, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι επί χρόνια είχε και έχει επιρροή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ενώ, το σημαντικότερο, από τις 20 Σεπτεμβρίου 2017 είναι αντιπρόεδρος της UEFA αφού είναι πολύ κοντά στον Αλεξάντερ Σέφεριν.

Γενικά θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής στο χώρο του ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού πριν αναλάβει τα καθήκοντα του στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, υπήρξε κομισάριος της Lega Serie A, επιχειρώντας να φέρει ομαλότητα μέχρι τη στιγμή που θα εκλεγόταν πρόεδρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου