4 Σεπ 2018

Η παγκόσμια φυλή μιας Γιούβε που αλλάζει δέρμα

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Γιουβέντους είχε διαφημίσει στο επίσημο σάιτ της, ήταν και πρώτο θέμα μάλιστα, το Juventus World Tribe Collection.

Τη νέα κολεξιόν αποκλειστικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από την ομάδα. Η είδηση συνοδευόταν από ένα κείμενο. Ας το δούμε όπως ακριβώς το παρουσίασε η Γιουβέντους…

«Γίνε κι εσύ μέλος της φυλής

Πολλές γλώσσες, ρίζες, πολιτισμοί. Είμαστε διαφορετικοί και μοναδικοί. Κι όμως είμαστε το ίδιο πράγμα. Μια ομάδα, μια πίστη, μια φυλή. Με αυτό το “μανιφέστο” παρουσιάζεται το Juventus World Tribe Collection, η νέα κολεξιόν αποκλειστικά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη από τη Γιουβέντους, η οποία ενώνει στυλ, trend και πολιτισμούς κάτω από μια μοναδική σημαία, την μπιανκονέρα.

Το Juventus World Tribe Collection είναι ακόμη ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη του κλαμπ και του brand Γιουβέντους σε ό,τι αφορά τη δημιουργία αποκλειστικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των οπαδών μας.


Αυτή η συλλογή, ειδικά, ενσαρκώνει τέλεια τον στόχο του να επιτρέψει στη μπιανκονέρα “φυλή” να εκφράσει την πίστη της μέσω διαφορετικών τρόπων ζωής. Το Juventus World Tribe Collection είναι ουσιαστικά ένα στυλ που αντλείται από τις καλύτερες τάσεις του σήμερα και στοχεύει στο να συνδυάσει διαφορετικούς πολιτισμούς.

Γίνε κι εσύ μέλος της φυλής».



Οι λέξεις είναι όμορφες, ελκυστικές. Κάποιοι θα τις βρουν και πωρωτικές. Στην πράξη όμως; Είναι αυτό το «στυλ Γιούβε»; Είναι το στυλ της μόδας και το στυλ που θέλει να περάσει η διοίκηση μετά τις αλλαγές σε σήμα και τα διάφορα ανοίγματα σε επίπεδο μάρκετινγκ.

Σε μια Γιουβέντους που δεν αλλάζει, καθώς έχει αλλάξει ήδη, σε μία ηγεσία που ψάχνει διαφορετικά πράγματα αλλά και με διαφορετικό τρόπο, σε ένα γήπεδο που πλέον δε θυμίζει τίποτα σε σχέση με το παρελθόν, ο οπαδός των μπιανκονέρι ώρες ώρες νιώθει αποπροσανατολισμένος. Είναι εκεί και παρακολουθεί περισσότερο, παρά ακολουθεί, τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου