4 Σεπ 2018

Το αμίμητο που κατάφερε ο Μάριο Λεμινά στη Μεγάλη Βρετανία

Θυμάστε τον Μάριο Λεμινά; Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους κατάφερε τελικά να περάσει στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Γκαμπονέζος χαφ υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015 στους μπιανκονέρι, παρέμεινε δύο χρόνια, πανηγύρισε τους τίτλους του, παραλίγο να πάρει και Champions League και τελικά πέρυσι πουλήθηκε στη Σαουθάμπτον.

Στην αγγλική ομάδα έδειχνε να βρίσκει αυτό που έψαχνε, έκανε και παιδί με τη σύντροφο του, οπότε όλα έδειχναν να πάνε καλά για τον Λεμινά. Μέχρι που έγραψε ιστορία με το αυτοκίνητο...

Οπως διαβάζουμε, ο Λεμινά αρνήθηκε αρχικά να πει στις Αρχές ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο του που πήγαινε με τρελή ταχύτητα. Μετά τους είπε ότι ήταν ο αδερφός του και στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και υποστήριξε ότι αυτός που οδηγούσε ήταν ο ξάδερφος του.


Το αποτέλεσμα όλων αυτών, τελικά, ήταν το εξής: 106.000 ευρώ πρόστιμο, -18 βαθμοί στο δίπλωμα και αφαίρεση της άδειας για ένα χρόνο. Κι όπως γράφουν τα αγγλικά Μέσα, είναι το πιο υψηλό πρόστιμο που έχει επιβληθεί, υποθέτουμε για θέματα οδήγησης, στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου!

Δυνατός πολύ ο Μάριο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου