14 Σεπ 2018

Πίρλο για Ντιμπάλα: Οταν δεν παίζει, σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο, να δουλέψει περισσότερο

Μετά τον Εντγκαρ Ντάβιντς, ήταν η σειρά του Αντρέα Πίρλο να... ταρακουνήσει τον Πάουλο Ντιμπάλα, λέγοντας του πως πρέπει να μιμηθεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Maestro έκανε δηλώσεις στην Tuttosport και σε αυτές αναφέρθηκε φυσικά και στο θέμα του Αργεντίνου, όπως και στην απόκτηση του CR7 αλλά και στην ενδεχόμενη επιστροφή του Πολ Πογκμπά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πίρλο.

Για το αν το περίμενε ότι μέσα σε λίγα χρόνια μετά την αναγέννηση η Γιουβέντους θα έπαιρνε τον Ρονάλντο: «Η Γιουβέντους είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με σπουδαία διοίκηση. Από την πρώτη μου στιγμή στους μπιανκονέρι κατάλαβα -και το είχα πει- ότι η διοίκηση είχε ένα φιλόδοξο πλάνο στο μυαλό της, είχε μόλις εγκαινιάσει το νέο γήπεδο άλλωστε, για να επιστρέψει στην κορυφή σε Ιταλία και Ευρώπη. Αν το ζεις από μέσα, όπως έτυχε σε μένα αυτά τα τέσσερα χρόνια, δεν σε εκπλήσσει η πορεία, οι θρίαμβοι, οι τίτλοι, οι φιλοδοξίες. Οταν νικάς είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα που θες να συνεχίσεις να νικάς. Η Γιούβε ήταν καλή αυτά τα χρόνια στο να θέλει πάντα να βελτιώνεται».

Για το αν ο ιδανικός παρτενέρ του Ρονάλντο είναι ο Μάντζουκιτς, ο Ντιμπάλα, και οι δύο ή ο Ντάγκλας Κόστα: «Στον Κριστιάνο νομίζω ότι δεν αρέσει να είναι μόνος στην κορυφή σαν φορ, του αρέσει να ξεκινάει από αριστερά, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται έναν κοντά του. Ο ιδανικός είναι ο Μάντζουκιτς».


Για το αν ο Ντιμπάλα θα πρέπει να αποδεχθεί το γεγονός ότι θα έρχεται από τον πάγκο για να κρίνει τα ματς: «Οχι. Καταρχάς επειδή τα παιχνίδια θα είναι πάρα πολλά και από εκεί και πέρα επειδή έχει τρομερή ποιότητα. Το να αποδεχθείς ότι δε θα είσαι βασικός δεν είναι απλό για κανέναν. Ο Πάουλο θα κάνει τα πάντα για να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν προπονηθεί με τη θέληση του Ρονάλντο, θα είναι δύσκολο να τον αφήσεις έξω. Οταν δεν παίζει, σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο, να δουλέψει περισσότερο. Η ποιότητα του Ντιμπάλα δεν αμφισβητείται, το ξέρουμε όλοι. Για να γίνεις καθοριστικός παίκτης για τη Γιουβέντους, όμως, πρέπει να κοιτάξεις μέσα σου και να βρεις αυτό που πρέπει. Και αυτό πρέπει πρώτα από όλα να το κάνεις για σένα».

Για τα σενάρια περί πιθανής επιστροφής του Πογκμπά: «Δε θα είναι έκπληξη για μένα αν γίνει κάτι τέτοιο γιατί η Γιουβέντους θέλει πάντα τους καλύτερους. Και αν κάποιος φεύγει από μία ομάδα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν μπορεί να επιστρέψει».


2 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω βρε παιδιά... Υπάρχει κάποια πραγματική απόδειξη ότι ο Ντυμπάλα δεν τα δίνει όλα; Ότι πχ αργεί ή λουφάρει στις προπονήσεις; Ότι ξενυχτά; Ότι είναι ντεφορμέ;
    Ο καθένας τού λέει (δημόσια, ούτε καν κατ΄ ιδίαν ως συμβουλή) ό,τι θέλει, μού φαίνεται! Πολλή αρνητική πίεση. Κι όλα τα "σενάρια" πως η Ομάδα κοιτά να τον πουλήσει... Τι είν΄ αυτά;! Ο προπονητής πρέπει να τον βάλει κανονικά, όπως πέρσυ. ΑΝ δεν αποδόσει όπως πρέπει, ΑΝ φανεί πρόβλημα, τότε ας μιλήσουμε παραπάνω. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει θέμα όταν η ομάδα αμύνεται. Δεν μαρκάρει και έχει μείνει στασιμος και αργός. Δεν γίνετε να μην μπορεί να παιρνει την μπάλα στις γραμμές και να μην μπορεί να μπουκαρει όπως ο Κόστα η ο Μπερνά.

      Διαγραφή