30 Σεπ 2018

Τι είχε γραφτεί ότι μπορεί να γίνει στη Γιούβε τον Οκτώβριο, τότε δηλαδή που ανακοίνωσε πως τελειώνει ο Μαρότα

Η αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα και οι φήμες για τον Ζινεντίν Ζιντάν, μας φέρνουν στο μυαλό ένα καλοκαιρινό ισπανικό δημοσίευμα.

Ηταν εκείνες οι μέρες που άπαντες βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ από την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν ισπανικό Μέσο υποστήριξε ότι υπάρχει συμφωνία του Ζιντάν με τη Γιουβέντους για να αναλάβει πόστο σε αυτή.

Τι πόστο θα ήταν αυτό, δεν αναφερόταν ξεκάθαρα. Μόνο ότι θα δούλευε μαζί με τον Φάμπιο Παράτιτσι, ότι θα ήταν άμεσοι συνεργάτες. Υποστήριζε και κάτι άλλο εκείνο το ισπανικό δημοσίευμα, το οποίο είχε αναπαράγει το forzajuve.gr: Οτι ο Ζιντάν θα πιάσει δουλειά στη Γιούβε από τον Οκτώβριο.


Με τον Μπέπε Μαρότα να ανακοινώνει ότι από τις 25 Οκτωβρίου δε θα είναι πλέον στους μπιανκονέρι, αναρωτιόμαστε: Πέτυχαν κατά τύχη τον μήνα οι Ισπανοί και το σενάριο τους δεν ευσταθεί ή ήξεραν τι έλεγαν;

Αν ισχύει το δεύτερο, θα μοιράζονται αρμοδιότητες ως «ισόβαθμοι» στην ιεραρχία οι Ζιντάν και Παράτιτσι και θα τοποθετηθεί κάποιος άλλος στη θέση του Μαρότα, θα πάρει αυτή τη θέση ο Γάλλος ή θα προωθηθεί εκεί ο Φάμπιο και ο Ζινεντίν θα είναι ο δικός του αντικαταστάτης;

Λογικά θα μάθουμε πριν τις 25 Οκτωβρίου...

Σχετικά θέματα

Οι Ισπανοί στέλνουν τον Ζιντάν στη Γιούβε από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου