10 Σεπ 2018

Ο Πιάνιτς και το Champions League

Η Γιουβέντους δε θέλει απλά το Champions League αλλά πλέον πιστεύει ότι μπορεί να το κατακτήσει, όπως είπε ο Μίραλεμ Πιάνιτς.

Ο Βόσνιος χαφ έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό της Ιταλίας και από τα λεγόμενα του φάνηκε η αλλαγή ψυχολογίας ή νοοτροπίας στα αποδυτήρια των μπιανκονέρι, οι οποίοι πλέον το λένε ευθέως ότι όχι μόνο θέλουν την μεγάλη κούπα αλλά το πιστεύουν κιόλας ότι μπορούν.

«Ο προπονητής έχει πει ξεκάθαρα ότι η Γιουβέντους παίζει πάντα σε όλες τις διοργανώσεις με στόχο να τις κατακτήσει. Αλλες φορές, αν έχεις και λίγη τύχη, τα καταφέρνεις, άλλες όχι. Εμείς τα τελευταία τέσσερα χρόνια πήγαμε δύο φορές στον τελικό του Champions League αλλά κάτι μας έλειψε για να το κατακτήσουμε. Θα είναι ένας από τους στόχους φέτος. Είμαστε δυνατοί και το πιστεύουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πιάνιτς και ένας από τους βασικότερους λόγους για αυτή την πίστη είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


«Ο Κριστιάνο είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς, έχει κατακτήσει τόσα πολλά σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, το να τον έχουμε μαζί μας είναι κάτι έξτρα για όλους μας. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και ελπίζουμε ότι όλοι μαζί θα κάνουμε κάτι παραπάνω από όσα, πάρα πολλά, πετύχαμε αυτά τα χρόνια», κατέληξε ο Πιάνιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου