7 Σεπ 2018

Ο Σάρι αναφέρθηκε στο λόγο που τελικά έφυγε ο Ιγκουαΐν από τα Νάπολι

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για όσα έζησε στη Νάπολι και ξεκαθάρισε ότι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μόνο προδότης δεν είναι.

Από το καλοκαίρι του 2016 ο Αργεντίνος φορ έγινε το πιο μισητό πρόσωπο για τους Ναπολιτάνους και γενικά αντιπαθής σε όλους τους υπόλοιπους, επειδή άφησε τους παρτενοπέι για να υπογράψει στη Γιουβέντους.

Τώρα που είναι στη Μίλαν, βέβαια, θα αρχίσουν να τον βλέπουν με συμπάθεια όσοι τον αντιπαθούσαν, αλλά δεν μας απασχολεί. Βασικά δεν μας απασχολεί ούτε το γεγονός ότι οι Ναπολιτάνοι βλέπουν τον Ιγκουαΐν σαν προδότη, αλλά αυτό είναι λάθος.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά ο Σάρι, ο οποίος σε συνέντευξη του είπε όσα ήθελε να πει για τα χρόνια του στη Νάπολι ή για την Τσέλσι στην οποία βρίσκεται τώρα, για να ερωτηθεί κάποια στιγμή για την απόφαση του Ιγκουαΐν να υπογράψει στη Γιούβε πριν δύο χρόνια.


«Ο Γκονσάλο ήταν ήδη μεγάλος παίκτης και γνωστός σε όλους και μαζί μου, μαζί με έναν προπονητή δηλαδή που ερχόταν από την Εμποι και ήταν ο κύριος κανένας, με απλότητα και όρεξη τέθηκε στην απόλυτη διάθεση της ομάδας. Δεν είναι αλήθεια ότι πρόδωσε τη Νάπολι. Ο Γκονσάλο ήθελε να φύγει από τη Νάπολι επειδή ο πρόεδρος της Νάπολι ήταν και είναι ο Ντε Λαουρέντις», ήταν τα λόγια του Σάρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου