11 Σεπ 2018

Ο Τέβες θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Κριστιάνο που δεν περίμενε να γίνει έτσι!

Ο Κάρλος Τέβες υπήρξε συμπαίκτης τόσο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και με τον Λιονέλ Μέσι, οπότε κλήθηκε να απαντήσει στο ποιος είναι καλύτερος.

Ο πρώην επιθετικός της Γιουβέντους έπαιξε με τον Μέσι στην εθνική Αργεντινής ενώ με τον Ρονάλντο υπήρξαν συμπαίκτες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γνωρίζει και τους δύο πολύ καλά επομένως, οπότε δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει στο ποια είναι η διαφορά τους.

«Δεν έχω δει ποτέ τον Μέσι στο γυμναστήριο ή να προπονείται στο κοντρόλ, στην τεχνική. Ολα του έρχονται φυσικά, μόνο στα πέναλτι προπονήθηκε και αν προσέξετε τα ρίχνει όλα σε γωνία πλέον», είπε αρχικά για τον Αργεντίνο και στη συνέχεια αποθέωσε τον Πορτογάλο.


«Ο Κριστιάνο είναι άλλη περίπτωση. Μετά την προπόνηση πήγαινε πάντα στο γυμναστήριο. Για αυτόν είναι πραγματικά εμμονή η δουλειά, για μένα είναι ο καλύτερος σε όλα. Πάντα πήγαινε πρώτος στο προπονητικό κέντρο εν τω μεταξύ. Αν η προπόνηση ήταν στις 9 το πρωί, εγώ μπορεί να πήγαινα στις 8 αλλά αυτός ήταν ήδη εκεί. Αν πήγαινα στις 7:30, ήταν ήδη εκεί. Μια φορά ήθελα να τον προλάβω και πήγα από τις 6 τα χαράματα αλλά, ειλικρινά, ήταν ήδη εκεί. Νυσταγμένος βέβαια, αλλά ήταν εκεί»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου