24 Σεπ 2018

Το Νο 33 που ονειρεύεται να φορέσει το Νο 10 μια μέρα

Η La Stampa αποθέωνε τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι πριν λίγες μέρες κι από χθες το ίδιο κάνουν όλοι. Και δικαίως.

Μετά τη νίκη στο Μεστάγια, η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι είχε γράψει, όπως είχαμε παρουσιάσει, για τον διεθνή Ιταλό επιθετικό μέσο και το πόσο καλά έχει ξεκινήσει τη σεζόν, υπενθυμίζοντας ότι το Νο 33 ονειρεύεται να φορέσει το Νο 10 μια μέρα.

Δεν ξέρουμε αν θα γίνει αυτό, αλλά ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Μπερναρντέσκι κερδίζει συνεχώς πόντους και έδαφος σε σχέση με τον Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Φεντερίκο μπήκε χθες ως αλλαγή και αμέσως ανέβηκε όλη η ομάδα, έπαιξε ακόμη και στα χαφ -θέση στην οποία δουλεύει από το καλοκαίρι με τον Αλέγκρι- και ήταν μια χαρά, ενώ μπροστά προκαλούσε συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και στο τέλος έβαλε και το γκολ του 0-2.

«Κατά τη γνώμη μου, κάτι άλλαξε στον τρόπο σκέψης του Μπερναρντέσκι, ίσως λόγω της άφιξης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Προπονείται διαφορετικά, έχει ένα παράδειγμα μπροστά του και θέλει να το ακολουθήσει, έχει τρομερή δύναμη στα πόδια και αυτή τη στιγμή κάνει τη διαφορά στην κατάσταση που βρίσκεται», είπε για παράδειγμα χθες αργά το βράδυ στο Sky Italia ο Ιντερίστα Τζουζέπε Μπέργκομι, τονίζοντας αυτό που βλέπουν όλοι.


Ο «Μπέρνα» δείχνει ότι είναι έτοιμος πνευματικά να ακολουθήσει το παράδειγμα του Ρονάλντο, να δουλέψει σαν τρελός δίπλα στον Πορτογάλο, με τον οποίο υπάρχει ήδη feeling. Το είδαμε στο Μεστάγια όπου ήταν ο πρώτος που πήγε πάνω στον CR7 μετά την κόκκινη κάρτα, το είδαμε και χθες όταν ο Κριστιάνο έτρεξε πάνω του για να πανηγυρίσουν μαζί, αγκαλιά, το 0-2, το είδαμε και στις δηλώσεις του Φεντερίκο στο Sky Italia χθες βράδυ, όταν ρωτήθηκε για το πόσο καλά τα πάνε με τον Ρονάλντο.

«Ο Κριστιάνο είναι ο Νο1 για μένα. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας και ένας εκπληκτικός τύπος. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Συνεχίζουμε έτσι», ήταν η απάντηση του.


1 σχόλιο:

  1. Καιρος ητανε....αλλη μια απογοητευτικη εμφανιση του ανυπαρκτου..απο περσι επρεπε να παρει το 10αρι ο Μπερνα αλλα επελεξαν μπας κ "ταρακουνησει' το γατι...Ευχομαι κ ελπιζω να καταλαβαν αλεγκρι κ διοικηση οτι σε λαθος ατομο πονταραν...Δψσε στο πουλεν το 10 μεχρι να κλεισει καριερα(Ιταλος κ φτιαγμενος για μεγαλα πραματα) Φτανει με την Ντυμπαλομανια ..τ παιδι απλα δεν μπορει...3 χρονια κ ακομα το ματς με τη Μπαρτσα εχουμε να θυμομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή