4 Σεπ 2018

Ξεκάθαρες κουβέντες από τον γερόλυκο Μπαρτσάλι

Ο Αντρέα Μπαρτσάλι μίλησε για το ξεκίνημα της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι βοηθάει πολύ στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια.

Ο αμυντικός των μπιανκονέρι βρέθηκε σε μια εκδήλωση που έγινε για τον Γκαετάνο Σιρέα και δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί, κάνοντας την αρχή από το ξεκίνημα της Γιούβε στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι ξεκάθαρο ότι είμαστε το φαβορί λόγω όλων αυτών που έχουμε κατακτήσει αυτά τα χρόνια, αλλά κι επειδή θεωρητικά είμαστε η πιο δυνατή ομάδα. Αυτό όμως πρέπει πάντα να το αποδεικνύεις στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά και πρέπει να πω ότι είναι ένα σημαντικό βήμα, γιατί κάποιες φορές τα πρώτα παιχνίδια είναι και τα πιο δύσκολα. Καλό ξεκίνημα λοιπόν και τώρα, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, θα αρχίσει ένας σκληρός μήνας, στον οποίο θα ξεκινήσει και το Champions League. Ενας μήνας στον οποίο θα πρέπει να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα με νίκες, επομένως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά είναι σημαντικό το ότι αρχίσαμε όπως έπρεπε», είπε ο Μπαρτσάλι, στον οποίο αμέσως μετά επισημάνθηκε ότι ο Ρονάλντο δεν έχει σκοράρει ακόμη.


«Είναι αυτό που μας ανησυχεί λιγότερο από όλα, γιατί ο Κριστιάνο έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι ξέρει να βάζει γκολ και θα αρχίσει να βάζει κι εδώ σύντομα. Είμαι σίγουρος για αυτό, όπως είμαι σίγουρος και ότι θα βάλει πάρα πολλά. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα επειδή δεν σκόραρε ως τώρα», απάντησε ο Αντρέα, για να συνεχίσει αναφορικά με τον CR7.

«Για μένα είναι χαρά να προπονούμαι μαζί του, να βλέπω τον σπουδαίο επαγγελματισμό του, δεν είναι τυχαίο ότι έγινε αυτός που έγινε. Και για να γίνει, δεν ήταν μόνο θέμα τεχνικής ή φυσικής κατάστασης, αλλά και επαγγελματισμού. Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας και μου αρέσει να δουλεύω μαζί του. Είναι ένας τύπος που μεταδίδει ενέργεια και τρομερή θέληση για δουλειά. Ο Ρονάλντο δίνει σημαντικά πράγματα στα αποδυτήρια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου