6 Σεπ 2018

Το οικονομικό θαύμα που έχει γίνει από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα λόγω της έλευσης του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρχίσει να κάνει τη διαφορά, γράφει το Calcio & Finanza, μετά το νέο ρεκόρ στο Χρηματιστήριο.

Πριν δύο εβδομάδες είχαμε αναφέρει το γεγονός ότι η χρηματιστηριακή αξία της Γιουβέντους, αν γινόταν κεφαλαιοποίηση, ξεπέρασε το ένα δισ. ευρώ. Ποσό που έχει μεγαλώσει κατά πολύ μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες από τότε.

Οπως αναφέρει σε νέο σημερινό ρεπορτάζ το Calcio & Finanza, κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας η τιμή της μετοχής της Γιούβε έφτασε στο 1,3850 ευρώ, τιμή που θα αποτελεί ρεκόρ για τους μπιανκονέρι αν η μετοχή κλείσει εκεί την ημέρα. Η καλύτερη επίδοση ως τώρα ήταν το 1,3247 ευρώ η μετοχή από τις 3 Ιανουαρίου 2002.


Από εκεί και πέρα, αναφέρει το ρεπορτάζ του ιταλικού οικονομικού Μέσου, είναι σε συνεχή εντυπωσιακή άνοδο το ποσό της κεφαλαιοποίησης, αν γινόταν τέτοια. Η χρηματιστηριακή αξία της Γιουβέντους αυτή τη στιγμή είναι στο 1,39 δισ. ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο σε σχέση με αυτό στις αρχές Ιουνίου (620 εκατ. ευρώ).

Είναι φανερό, καταλήγει το Calcio & Finanza, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αρχίσει να κάνει τη διαφορά για τα καλά πλέον σε οικονομικό/χρηματιστηριακό/εμπορικό επίπεδο και μπορεί ο καθένας να υποθέσει πόσο ακόμη θα ανέβουν όλοι οι δείκτες όταν αρχίσουν και τα γκολ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου