7 Σεπ 2018

Το χαρακτηριστικό που μόνο ο Ντάγκλας Κόστα έχει στη Γιουβέντους

Στην ιδιαίτερη περίπτωση του Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος είναι χρήσιμος τόσο ως βασικός όσο και ως αναπληρωματικός, αναφέρεται η Gazzetta dello Sport.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις πέρυσι από την στιγμή που βρήκε τα πατήματα του σε μια νέα ομάδα και ένα νέο πρωτάθλημα. Ο Ντάγκλας, επομένως, είναι ένας από αυτούς, από τους οποίους οι Γιουβεντίνοι περιμένουν πολλά φέτος, αφού αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορεί να δώσει πάρα πολλά.

Προς το παρόν τα δίνει ερχόμενος από τον πάγκο, αφού δεν ήταν στην αρχική 11άδα ούτε στο ματς με την Λάτσιο, ούτε σε αυτό με την Πάρμα. Και η Gazzetta dello Sport στέκεται σε αυτό, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ακόμη δεν είναι στο 100% σε επίπεδο φυσικής κατάστασης (λόγω Μουντιάλ), αλλά και το γεγονός ότι ερχόμενος από τον πάγκο επηρεάζει τα ματς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.


Οι αριθμοί δείχνουν ότι η Γιουβέντους έχει πάρει 15 βαθμούς σε αγώνες που ο Κόστα μπήκε ως αλλαγή, με τους 13 να είναι την περσινή σεζόν και οι άλλοι δύο φέτος στην Πάρμα (ήταν 1-1 όταν μπήκε στο ματς). Ετσι, όπως λέει η Gazzetta dello Sport, ο Ντάγκλας Κόστα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να κρίνει τους αγώνες με την ίδια ευκολία τόσο ως βασικός όσο και σαν αλλαγή. Ακριβώς όπως θέλει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου