Σελίδες

Ο Κριστιάνο ήρθε για να φέρει τα πάνω-κάτω και η Γιουβέντους επαναδιαπραγματεύεται τα πάντα!

Οι Financial Times γράφουν για τη Γιουβέντους που θα επαναδιαπραγματευτεί με τους χορηγούς, αναφέροντας και μια εντυπωσιακή αύξηση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χθες τα πρώτα του γκολ ως μπιανκονέρο αλλά οι μπιανκονέρι συνολικά, ως κλαμπ, δεν περίμεναν αυτά για να πανηγυρίσουν. Το κάνουν από την ημέρα της απόκτησης του, αφού άρχισε άμεσα να κάνει τη διαφορά στον οικονομικό τομέα, το marketing και όλα τα σχετικά.

Αυτό το τονίζουν και οι Financial Times, οι οποίοι αναφέρονται στη Γιούβε και στο πώς η απόκτηση του CR7 αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εγκυρότατου Μέσου, οι μπιανκονέρι είναι έτοιμοι να επαναδιαπραγματευτούν τις χορηγικές τους συμφωνίες με Adidas και Jeep, προκειμένου να βάζουν περισσότερα στο ταμείο τους. Και έτσι θα γίνει.


Το ρεπορτάζ των Financial Times υπογραμμίζει ότι ειδικά από την Adidas θα υπάρξει μεγάλη αύξηση, με το κομμάτι να αναφέρει ότι μέσα στην επόμενη τριετία η Γιουβέντους θα περάσει από τα 114 εκατ. ευρώ στα (σχεδόν) 235!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...