29 Σεπ 2018

Ο περίεργος τρόπος που παρουσίασε η Γιουβέντους την είδηση για τον Μαρότα

Με έναν πολύ περίεργο τρόπο παρουσίασε η Γιουβέντους την εξέλιξη με τον Μπέπε Μαρότα.

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Νάπολι, ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι μιλώντας ζωντανά στο Sky Sports Italia ανακοίνωσε πως σε λιγότερο από ένα μήνα δε θα είναι πλέον στη Γιουβέντους.

Μετά από λίγη ώρα, η είδηση ανέβηκε στο σάιτ της ομάδας αλλά ανέβηκε με έναν «περίεργο» τρόπο. Ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο του θέματος που είναι: «Δήωση του Μπέπε Μαρότα». Ο γενικός διευθυντής ανακοινώνει πως φεύγει και η ομάδα έχει τίτλο απλά «Δήλωση»; Το πρώτο σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά.



Διαβάζοντας την είδηση, βλέπουμε πως στο κείμενο που επιμελήθηκε η ομάδα αναφέρεται μόνο μία φράση: «Στο τέλος του αγώνα με τη Νάπολι, ο Μπέπε Μαρότα εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση». Και ακολουθεί η δήλωση που πρώτο το forzajuve.gr μετέδωσε στην Ελλάδα. Δηλαδή πως από τις 25 Οκτωβρίου παύει να είναι γενικός διευθυντής, πως δε θα είναι υποψήφιος για την Ιταλικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πως η Γιούβε θα είναι για πάντα στην καρδιά του.


Κανένα σχόλιο από την ομάδα, καμία τοποθέτηση, καμία «πινελιά» στις λέξεις που χρησιμοποίησε ο συντάκτης της είδησης. Δεν είναι περίεργο; Μιλάμε για τον γενικό διευθυντή των εφτά σερί πρωταθλημάτων, των τεσσάρων νταμπλ, των δύο συμμετοχών σε τελικούς Champions League. Τον γενικό διευθυντή που είχε αρκετές μεταγραφικές επιτυχίες και σίγουρα οι κινήσεις του έφεραν πολλά χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Τον γενικό διευθυντή που ήταν η σκιά του Αντρέα Ανιέλι.



Την ίδια ώρα πληροφορηθήκαμε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε γνώριζε τίποτα γι’ αυτή την εξέλιξη. Δεν είναι περίεργο να μην ξέρει ο προπονητής το παραμικρό και να το λέει έτσι στεγνά; Η «αδιάφορη» τοποθέτηση της διοίκησης μέσω της είδησης στο σάιτ της ομάδας αλλά και το γεγονός πως ακόμη ουδείς γνωρίζει αν ο Μαρότα παραιτήθηκε, απολύθηκε ή φεύγει μετά από συμφωνία των δύο πλευρών, οδηγούν στο αρχικό συμπέρασμα πως ίσως κάτι δεν έγινε όπως «έπρεπε» να γίνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου