27 Οκτ 2018

Η αίσθηση για τη μεταγραφική βόμβα που θα ρίξει η Γιούβε και μια λεπτομέρεια για το όνομα του παίκτη

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, αλλά στην Ιταλία υπάρχει η αίσθηση ότι το καλοκαίρι στο Τορίνο η θερμοκρασία θα ανέβει πολύ.

Είμαστε στα τέλη Οκτωβρίου, ακόμη δεν έχουμε φτάσει ούτε στο μισό της σεζόν, αλλά ήδη έχουν κυκλοφορήσει διάφορα μεταγραφικά σενάρια για τη Γιουβέντους, για τους ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί, για αυτούς που θα επιχειρήσει να αποκτήσει.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα έρθει ή ποιος θα φύγει, αλλά στην Ιταλία έχουν σιγουριά για κάτι άλλο: Το καλοκαίρι η Γιούβε θα ρίξει νέα μεταγραφική βόμβα που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο και συζητήσεις/αναλύσεις στον ευρωπαϊκό Τύπο.


Η οριστικοποίηση της ανάληψης μεγαλύτερων ευθυνών από τον Φάμπιο Παράτιτσι, ερμηνεύεται από όλους ως πιο επιθετική μεταγραφική πολιτική πλέον από την πλευρά των μπιανκονέρι, αφού αυτή είναι η επιθυμία και του Αντρέα Ανιέλι. Και αυτό που πιστεύουν κάποιοι στο Τορίνο, είναι ότι το όνομα του παίκτη που θα υπογράψει στη Γιουβέντους το καλοκαίρι, δεν έχει ακουστεί ακόμη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου