29 Οκτ 2018

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δηλώσεις που δε θα αρέσουν στον Πέρεθ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τα έχωσε στον Φλορεντίνο Πέρεθ μιλώντας στο France Football, όπου αναφέρθηκε στη φετινή Χρυσή Μπάλα, στην υπόθεση βιασμού και φυσικά στο πώς τον κέρδισε η Γιουβέντους.

Το γαλλικό περιοδικό έχει αρχίσει τις συνεντεύξεις με τους υποψήφιους για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και τώρα ήταν η σειρά του Πορτογάλου, ο οποίος τα εξής.

Για την αποχώρησή από τη Ρεάλ: «Αισθάνθηκα πως από κάποιο σημείο και μετά, στον σύλλογο δεν με έβλεπαν και δεν με εκτιμούσαν όπως στην αρχή... Στα πρώτα τέσσερα-πέντε χρόνια αισθανόμουν ότι όντως ήμουν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αργότερα, αυτό ελαττώθηκε... Ο πρόεδρος με κοιτούσε πλέον με μάτια που έλεγαν άλλα πράγματα από αυτά που έλεγαν τα χείλη του. Δεν ήθελε να μου πει ότι πλέον δεν με είχαν και τόσο πολλή ανάγκη.

Αυτό με έκανε να σκεφτώ να φύγω. Έβλεπα τις ειδήσεις που έλεγαν ότι εγώ ζητούσα να φύγω και εν μέρει αυτό ήταν αλήθεια, αφού είχα την αίσθηση ότι ο πρόεδρος δεν θα έκανε τίποτα για να με σταματήσει και να μου δείξει ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα. Αν είχα βάλει τα λεφτά πάνω απ' όλα, θα είχα πάει στην Κίνα και θα είχα βγάλει ήδη τα πενταπλάσια χρήματα. Δεν ήρθα στη Γιουβέντους για τα χρήματα. Τα ίδια πρέπει να έπαιρνα και στη Ρεάλ αν όχι λίγο περισσότερα. Στη Γιουβέντους πραγματικά με ήθελαν και αυτό έκανε τη διαφορά. Μου το έκαναν ξεκάθαρο εξ αρχής».


Για το αν η φυγή του Ζιντάν επηρέασε και τη δική του απόφαση: «Η απόφασή μου να φύγω από τη Ρεάλ δεν έχει να κάνει με την απόφαση του Ζιντάν να φύγει. Η δική του κατάσταση με έκανε να σκεφτώ λίγο καλύτερα για το τι επικρατούσε πλέον στην ομάδα, με έκανε να καταλάβω ότι είχα δίκιο για το πώς έβλεπα τα πράγματα πλέον».

Για τη φετινή Χρυσή Μπάλα: «Θεωρώ ότι αξίζω και φέτος τη Χρυσή Μπάλα. Ονειρεύομαι να την κατακτήσω για έκτη φορά και να ξεπεράσω τον Μέσι. Δεν είναι εμμονή, το έχω ξαναπεί, ξέρω ποιος είμαι, ξέρω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, αλλά πιστεύω ότι αξίζω τη Χρυσή Μπάλα και φέτος».

Για την υπόθεση του βιασμού: «Ασφαλώς η υπόθεση επηρεάζει τη ζωή μου. Έχω μια σύντροφο, έχω τέσσερα παιδιά, μια μητέρα, αδερφές, έναν αδερφό, μια οικογένεια με την οποία είμαι πολύ δεμένος. Φανταστείτε λοιπόν τι συμβαίνει όταν κάποιος σε κατηγορεί για βιασμό, είτε το έχεις κάνει, είτε όχι. Ξέρω ποιος είμαι και τι έχω κάνει. Η αλήθεια θα λάμψει μια μέρα και ο κόσμος που ασκεί αρνητική κριτική και ψάχνει να εκθέσει τη ζωή μου και να την κάνει τσίρκο, θα πάρει αυτό που του αξίζει...».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου