24 Οκτ 2018

Κάποιοι δεν έβλεπαν με καλό μάτι την έλευση Μαρότα στην Ιντερ αλλά υπήρξε ο άνθρωπος-κλειδί για να προχωρήσει η δουλειά

Oπως πρώτοι μάθατε από το forzajuve.gr, ο Μπέπε Μαρότα βρίσκεται κοντά στο να περάσει το κατώφλι της Ιντερ.

Ο παράγοντας που ολοκληρώνει την επιτυχημένη θητεία του στη Γιουβέντους καθώς συνέβαλε στην εκτόξευση της ομάδας, αναμένεται να βρεθεί απέναντι από το σύλλογο που μέρος της επιτυχία του είναι και δικό του δημιούργημα. Μάλιστα, οι εξελίξεις είναι τόσο άμεσες που ο Μαρότα αναμένεται να πιάσει δουλειά από τις αρχές της νέας σεζόν και όχι από το καλοκαίρι, όπως είχε πει ο ίδιος.

Τα κίνητρα μάλλον θα ήταν μεγάλα. Από τη μία τα λεφτά και από την άλλη η ανάγκη, για να μην πούμε δίψα, για εκδίκηση. Ο Μαρότα φεύγει φιλικά αλλά με πικρία. Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ από το στρατόπεδο της Ιντερ δεν κάνουν λόγο για τον… σούπερ ήρωα των παραγόντων που πάει με το μαγικό ραβδί στο Μιλάνο.


Αντίθετα, γνωρίζουν πως το έργο του μόνο εύκολο δε θα είναι αλλά και πως θα συναντήσει δυσκολίες εκ των έσω. Η διοίκηση των Ζιανγκ σκέφτηκε αρκετά αν θα είχε κόντες με τους Αντονέλο, Γκαρντίνι, Αουζίλιο (τους παράγοντες που κινούν τα ηνία των μεταγραφών και της αθλητικής διεύθυνσης της ομάδας). Με την έλευσή του, οι ισορροπίες θα αλλάξουν καθώς έρχεται ο άνθρωπος που είχε το κουμάντο στη Serie A. Και πάντα τον καλύτερο τον βλέπουν με κακό μάτι στο νέο του περιβάλλον. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι… κακές σκέψεις από την πλευρά των νερατζούρι έφυγαν όταν ένιωσαν πως για τη συγκεκριμένη κίνηση υπάρχει ψήφος εμπιστοσύνης και από τον Μάσιμο Μοράτι.

Σχετικά θέματα

Ο Μαρότα βρήκε ομάδα με στόχο να γκρεμίσει τη Γιούβε από την κορυφή. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου