13 Οκτ 2018

Οι πέντε θέσεις που έχει παίξει ο Μπερναρντέσκι σε μία Γιούβε όπου ο ανταγωνισμός είναι εντυπωσιακός

Στους Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Πάουλο Ντιμπάλα που ξεχωρίζουν και με τις εθνικές ομάδες τους, αναφέρεται η Gazzetta dello Sport.

Η εφημερίδα ξεκινάει το σχετικό κομμάτι αναφέροντας ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ο μοναδικός προπονητής στην Ευρώπη που μπορεί να δουλεύει στη διακοπή των πρωταθλημάτων με παίκτες όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάριο Μάντζουκιτς και Ντάγκλας Κόστα. Κι όσοι είναι στις εθνικές, όμως, πρωταγωνιστούν συμπληρώνει η GdS και εστιάζει στους Μπερναρντέσκι και Ντιμπάλα.

Ο Φεντερίκο ήταν αυτός που έβαλε το γκολ της Ιταλίας κόντρα στην Ουκρανία, αλλά το σημαντικό δεν είναι αυτό. Ο τερματοφύλακας άλλωστε βοήθησε... Το θέμα είναι ότι σε αυτή την περίοδο, γράφει η Gazzetta dello Sport, που του πάνε όλα καλά, έχοντας γίνει πρωταγωνιστής κι αυτός στο φετινό ξεκίνημα, το δεύτερο του γκολ με την σκουάντρα ατζούρα του δίνει έξτρα αδρεναλίνη. Παράλληλα, στο κομμάτι τονίζεται ότι ο Μπερναρντέσκι έχει χρησιμοποιηθεί σε πέντε θέσεις από τον Αλέγκρι (10άρι, εξτρέμ αριστερά και δεξιά, μέσος, όλη την πλευρά) και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι τώρα έπαιξε και σαν false 9.


Ο Πάουλο, από την άλλη, ήταν βασικός στο φιλικό της Αργεντινής με το Ιράκ, έπαιξε μπροστά κάνοντας δίδυμο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ιντερ και έκανε καλή εμφάνιση, δίνοντας και μία ασίστ. Αυτό έρχεται ως συνέχεια των 4 γκολ που έβαλε ο Ντιμπάλα μέσα σε μία εβδομάδα (Μπολόνια, Γιουνγκ Μπόις) ενώ καλός ήταν και στο Ούντινε, με την GdS να τονίζει ότι θα επιστρέψει την επόμενη Πέμπτη στο Τορίνο και ο στόχος του είναι το Ολντ Τράφορντ, αφού θέλει σαν τρελός να κρίνει ένα δυνατό ευρωπαϊκό παιχνίδι ώστε να παραμείνει πρωταγωνιστής ή και βασικός.

Γιατί ο ανταγωνισμός, καταλήγει η Gazzetta dello Sport, είναι εντυπωσιακός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου