Σελίδες

Πώς έχουν τα μεταγραφικά δεδομένα για τον Αλεξ Σάντρο

Την ημέρα που οι Ισπανοί γράφουν για τον Μαρσέλο, οι Αγγλοι γράφουν για τον Αλεξ Σάντρο, αλλά οι Ιταλοί δεν είναι και τόσο σίγουροι.

Νωρίτερα γράψαμε για το σημερινό δημοσίευμα της El Confidencial, σύμφωνα με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να έχει βρει τον αριστερό μπακ που θα αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο, αν αυτός όντως ζητήσει μεταγραφή.

Τώρα γράφουμε για τους Αγγλους και συγκεκριμένα τον Guardian, ο οποίος αναφέρεται σήμερα στον Αλεξ Σάντρο, υποστηρίζοντας ότι στη Μάντσεστερ Σίτι πείστηκαν οριστικά να κάνουν μια πολύ δυνατή πρόταση στη Γιουβέντους, μετά την εμφάνιση του Βραζιλιάνου στο Ολντ Τράφορντ.


Την ίδια ώρα, πάντως, οι Ιταλοί δεν είναι σίγουροι ούτε για τα ισπανικά αλλά ούτε για τα αγγλικά ρεπορτάζ. Αντιθέτως, πιστεύουν ότι οι μπιανκονέρι είναι πιθανό να μην πειράξουν καθόλου την ομάδα τον Ιανουάριο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά ενδεχόμενη πώληση, επειδή θεωρούν ότι δε θα υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

Ειδικά αν ο Αλεξ Σάντρο σταθεροποιηθεί σε αυτό το επίπεδο απόδοσης ξανά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...