2 Οκτ 2018

Ο Αντσελότι δεν κρατήθηκε και απάντησε στο «γουρούνι» που του φώναζαν οι οπαδοί της Γιούβε

Οι εξελίξεις με την αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα επισκίασαν τα πάντα, αλλά θα κάνουμε μια αναφορά στον Κάρλο Αντσελότι.

Ο «Καρλέτο», λοιπόν, ήρθε στο Τορίνο με τη Νάπολι, έπαιξε το ποδόσφαιρο του και έχασε. Συμβαίνει. Ούτε η πρώτη φορά ήταν, ούτε η τελευταία. Του έχει τύχει αυτό του Αντσελότι και με καλύτερες ομάδες από τους παρτενοπέι, δεν έγινε και τίποτα.

Του έχει τύχει επίσης κι άλλες φορές, ως προπονητής διαφόρων ομάδων, να αποδοκιμαστεί στο Τορίνο. Να ακούσει, δηλαδή, την Curva να τον αποκαλεί «γουρούνι», όπως και στο πανό που είχε σηκωθεί στο Delle Alpi στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι ως προπονητής της Γιουβέντους.


Κι όμως, αυτή τη φορά, για πρώτη φορά, ο Αντσελότι αντέδρασε και όταν του επισημάνθηκαν αυτές οι αποδοκιμασίες, απάντησε σαν οπαδός. «Θα παρηγορηθώ βλέποντας τον τελικό του Champions League στο Μάντσεστερ το 2003», ήταν το σχόλιο του.

Σχόλιο που έδειξε ότι ενοχλήθηκε από τις αποδοκιμασίες. Ενδεχομένως επειδή καταλαβαίνει ότι τα καλύτερα του χρόνια έχουν περάσει. Ή αντιλαμβάνεται, αν και δεν πιστεύουμε ότι δεν το ήξερε εκ των προτέρων, ότι επέστρεψε στην Ιταλία για να χάσει από τη Γιούβε.


1 σχόλιο:

  1. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει, το χαμένο πρωτάθλημα στην Περούτζια δεν χάθηκε ακριβώς την τελευταία αγωνιστική στον βούρκο, η ξεφτίλα στο οακα, η απόλυτη ξεφτίλα στο βιγκο... ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΟΣ στη Γιουβέντους.
    Τώρα και στη ναπολι...

    Ρήγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή