11 Οκτ 2018

Ενας κακός χαμός μεταξύ Γερμανών, Πορτογάλων, Ισπανών, δικηγόρων και παίκτη στην υπόθεση Κριστιάνο με χαμένη τη… Γιούβε

To Der Spiegel απαντάει στον δικηγόρο του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης απαντάει σε πορτογαλική εφημερίδα, καθημερινά γίνεται ένας χαμός και ξεχνάνε όλοι το πιο βασικό.

Το θέμα του Πορτογάλου με τις καταγγελίες της Αμερικανίας Καθρίν Μαγιόργκα για βιασμό είναι καθημερινά βασικό θέμα συζήτησης στην Ιταλία και την Πορτογαλία, λόγω όσων γράφει το Der Spiegel στη Γερμανία.

Το συγκεκριμένο Μέσο απάντησε σήμερα στον δικηγόρο του Ρονάλντο λέγοντας ότι έχει εκατοντάδες έγγραφα και ότι δεν έχει λόγο να αμφιβάλλει για την αυθεντικότητα τους, την ίδια ώρα που η Ρεάλ ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά της πορτογαλικής εφημερίδας που έγραψε χθες ότι οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που πίεσαν τον Κριστιάνο να καταβάλει ένα ποσό στην Αμερικανίδα για να μη γίνει θέμα.


Μέσα σε όλα αυτά, ξεχνάνε όλοι κάτι βασικό: Καθημερινά γίνεται θόρυβος για το θέμα αλλά δεν έχει παρουσιαστεί ούτε μία απόδειξη βιασμού. Με όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί ως τώρα, ο Ρονάλντο δεν πάει σε καμία δίκη, δεν θα του απαγγελθεί ούτε καν κατηγορία.

Κι όμως, το θέμα συντηρείται καθημερινά και αφού συντηρείται καθημερινά δημιουργούνται όλο και περισσότερες εντυπώσεις. Γιατί χωρίς αποδείξεις, δε γίνονται δίκες, δημιουργούνται εντυπώσεις. Και με αυτές τις εντυπώσεις η Γιουβέντους χάνει καθημερινά στο χρηματιστήριο τα κέρδη της μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου