24 Οκτ 2018

Τρεις βετεράνοι της Γιουνάιτεντ αναλύουν το ματς όπου οι άντρες της Γιούβε έπαιζαν με τα παιδιά από το Μάντσεστερ

Η σημερινή μέρα είναι μέρα αποθέωσης για τη Γιουβέντους, ακόμη και από πρώην παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι μπιανκονέρι έφυγαν από το Ολντ Τράφορντ με τη νίκη και με μια εμφάνιση που έκανε σαφές ότι υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας, την οποία πλέον παραδέχονται όλοι. Ανάμεσα τους, παίκτες που κατέκτησαν τίτλους και έγραψαν ιστορία στη Γιουνάιτεντ, όπως οι Πολ Σκόουλς, Ρίο Φέρντιναντ και Φιλ Νέβιλ.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς σχολίασαν αυτοί οι τρεις το 1-0 της Γιούβε στο Μάντσεστερ και πώς βλέπουν γενικά τα πράγματα...

Ρίο Φέρντιναντ: «Αν πρέπει να περιγράψω το χθεσινό παιχνίδι, θα πω ότι ήταν άντρες κόντρα σε παιδιά. Το ήξερα ότι η Γιούβε είναι πολύ πιο δυνατή σε όλους τους τομείς και υπήρξε μια τέραστια διαφορά στην ποιότητα του παιχνιδιού της κάθε ομάδας. Νίκησαν δικαιότατα».

Πολ Σκόουλς: «Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη τεχνικά και τακτικά. Δε βλέπω καμία βελτίωση στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ και είμαστε στην τρίτη σεζόν του Μουρίνιο. Βλέπεις τη Γιουβέντους, η οποία πραγματικά μπορεί να κατακτήσει το Champions League φέτος, και σκέφτεσαι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να πλησιάσει στο επίπεδο των μπιανκονέρι».


Φιλ Νέβιλ: «Αυτό που είδαμε στο Ολντ Τράφορντ αποδεικνύει γιατί η Γιουβέντους μπορεί να κατακτήσει το Champions League φέτος και γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να το κατακτήσει. Η Γιούβε είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και έχει όλα όσα χρειάζονται για να το κάνει. Εχουν καλό τερματοφύλακα, δύο πλάγιους μπακ που μοιάζουν με μηχανές που πετάνε, δύο μπουλντόγκ στο κέντρο της άμυνας, δύο στόπερ που πιθανότατα συνθέτουν το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ευρώπη φέτος. Εχουν τον έλεγχο στο κέντρο, έχουν τον Ματουιντί που είναι διατεθειμένος να κάνει τη βρώμικη δουλειά, έχουν τη λάμψη μπροστά με τον Ρονάλντο και τον Ντιμπάλα. Είναι η πιο πλήρης ομάδα του Champions League φέτος. Είναι τόσο καλοί... Δεν πιστεύω απλά ότι έχουν πραγματικά πάρα πολύ καλές πιθανότητες να προχωρήσουν πολύ, πιστεύω πραγματικά ότι θα κατακτήσουν το Champions League. Για μένα είναι το μεγάλο φαβορί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου