20 Οκτ 2018

Η μεγάλη ευκαιρία που έψαχνε ο Ανιέλι για να καθαρίσει τα πάντα

Ιταλοί νομικοί υποστηρίζουν ότι η έρευνα της εκπομπής Report δε θα μπλέξει τη Γιουβέντους αλλά θα της δώσει τη δυνατότητα να καθαρίσει τις εξέδρες.

Τα ιταλικά ΜΜΕ και ειδικά τα ναπολιτάνικα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα κατά των μπιανκονέρι λόγω της επικείμενης εκπομπής Report και όσων θα αποκαλύψει για τις σχέσεις των οργανωμένων οπαδών με την 'ndrangheta.

Ειδικά τα ναπολιτάνικα ΜΜΕ προσπαθούν με κάθε τρόπο να μπλέξουν τη αλλά από όσους ξέρουν το αντικείμενο δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Κάποιο πρόβλημα για την ομάδα, για το κλαμπ δηλαδή.


Διάφοροι νομικοί που έχουν μιλήσει στα ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα, υποστηρίζουν ότι δεν προκύπτει από κάπου ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες της διοίκησης της Γιουβέντους για κάτι, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η... κανονική δικαιοσύνη, όχι η αθλητική, το έκλεισε το θέμα νωρίς.

Απλά όσα βγουν στη δημοσιότητα, όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι νομικοί αλλά και γενικά διάφοροι δημοσιογράφοι, μάλλον θα λειτουργήσουν σαν... ευκαιρία για τη Γιουβέντους. Μια ευκαιρία να κόψει τις σχέσεις με τους οργανωμένους που συνεργάζονταν με την 'ndrangheta και ουσιαστικά να... καθαρίσει το πέταλο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου