19 Οκτ 2018

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο πέταλο της Γιουβέντους με κάποια πανό

Η εκπομπή Report έδωσε στη δημοσιότητα τη συνομιλία δύο οργανωμένων οπαδών της Γιουβέντους, οι οποίοι συζητούν για τα πανό που θέλει ο Λάπο Ελκαν.

Η εκπομπή θα προβληθεί στις 22 Οκτωβρίου και ήδη έχει αρχίσει να δίνει στη δημοσιότητα το περιεχόμενο διάφορων τηλεφωνικών συνομιλιών. Πριν λίγες μέρες ήταν μία του Λεονάρντο Μπονούτσι με τον Security Manager της Γιούβε μετά την αυτοκτονία του Ραφαέλο Μπούτσι, ενώ η σημερινή είναι ανάμεσα στον Ρόκο Ντομινέλο και τον Φάμπιο Τζερμάνι.

Ο Ντομινέλο είναι γιος αφεντικού της 'ndrangheta, είχε ηγετικό ρόλο στην Curva Sud και είναι, μαζί με τον πατέρα του, στη φυλακή πλέον για δουλειές της 'ndrangheta, ενώ ο Τζερμάνι είναι οπαδός που θεωρείται πολύ κοντά στο περιβάλλον της ιδιοκτησίας, έχοντας σχέσεις με τον Λάπο Ελκαν.

Τι αφορά η μεταξύ τους επικοινωνία; Οπως αναφέρει η εκπομπή Report, ο Λάπο ήθελε το 2009 να αναλάβει την προεδρία της Γιουβέντους και γι' αυτό ζήτησε την υποστήριξη των ultras, το να ζητήσουν ουσιαστικά οι ίδιοι κάτι τέτοιο μέσω των πανό τους.


Παραθέτουμε αυτούσιο τον διάλογο Ντομινέλο-Τζερμάνι όπως δημοσιεύθηκε, χωρίς να προκαλεί, ούτε αυτή, κάποιο πρόβλημα στη Γιουβέντους, δε βλέπουμε δηλαδή κάτι μεμπτό για το κλαμπ.

Ντομινέλο: «Ακουσε με, ο φίλος σου ο Λάπο που έχει χαθεί;».

Τζερμάνι: «Μιλήσαμε σήμερα, είναι στην Ελβετία».

Ντομινέλο: «Θα το κάνουμε αυτό το ραντεβού;».

Τζερμάνι: «Οχι, αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Ντομινέλο: «Γιατί;».

Τζερμάνι: «Γιατί αύριο φεύγει και πάει στην Αμερική».

Ντομινέλο: «Εντάξει, κλείσε ένα ραντεβού αν θέλει υποστήριξη. Κλείσε ένα ραντεβού... Αν όχι, να πάτε να γαμ... κι εσύ, κι αυτός, και η Γιουβέντους, και όλοι».

Τζερμάνι: «Μα το ξέρεις ότι θέλει την υποστήριξη».


Ντομινέλο: «Πρέπει να μου πει: Ναι, έχω πραγματικά τέτοια πρόθεση και εγώ θα φτιάξω τα πανό και για την μία πλευρά και για την άλλη. Πρέπει να μου πει, όμως, πότε πραγματικά θα το κάνει. Γιατί εγώ στο ορκίζομαι ότι είτε εδώ, είτε εκεί, είτε τώρα, είτε μετά, θα κάνουμε όλα όσα θέλει».

Τζερμάνι: «Μίλησα με τον Λάπο πριν μια ώρα».

Ντομινέλο: «Α... Ησουν με τον Λάπο και δεν πήρες τηλ... Μπράβο, μπράβο».

Τζερμάνι: «Εμεινε από μπαταρία το τηλέφωνο. Την Τρίτη, τι κάνεις την Τρίτη;».

Ντομινέλο: «Την Τρίτη τίποτα, γιατί;».

Τζερμάνι: «Αν θες πάμε στο σκάφος του Λάπο».

Ντομινέλο: «Μα που;».

Τζερμάνι: «Στο Σεν Τροπέ».

Σχετικά θέματα

Συνομιλίες του πρώην επικεφαλής του διαφημιστικού τμήματος και του Μπονούτσι μετά την αυτοκτονία οπαδού της Γιούβε. Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου