7 Οκτ 2018

«Οι άλλοι κάνουν τα πάντα μέσα στο σπίτι μας κι εμείς…»

Το σόου με τα καπνογόνα που έκαναν οι οπαδοί της Γιουνγκ Μπόις ως φιλοξενούμενοι στο Allianz Stadium όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο αλλά θεωρήθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για έναν νέο μίνι γύρο αντιπαράθεσης με τη διοίκηση.

Το πέταλο των οργανωμένων της Γιουβέντους διανύει τη χειρότερη χρονιά του στο γήπεδο της ομάδας και συνολικά η ατμόσφαιρα δεν έχει καμία σχέση με ό,τι είχε ζήσει όποιος είχε ταξιδέψει στο Τορίνο όλα αυτά τα εφτά χρόνια.

Οι Ultras της Ελβετικής ομάδας κατέβηκαν στο Τορίνο με… άγριες διαθέσεις. Πέραν των τριών συλλήψεων που έγιναν (για κατοχή μαχαιριού, για βαρελάκι καπνού και για ανάρμοστη συμπεριφορά), οι Ελβετοί άναψαν αρκετά καπνογόνα στην έναρξη του ματς, σε ένα γήπεδο που οι γηπεδούχοι δεν έχουν ανάψει ποτέ μέχρι τώρα έστω και ένα.

Από την πλευρά του οι οπαδοί της Γιουβέντους πόσταραν τις σχετικές φωτογραφίες στα social media και αναρωτιόνταν γιατί οι άλλοι και όχι οι ίδιοι.

«Οι άλλοι (οι φιλοξενούμενοι) κάνουν τα πάντα μέσα στο σπίτι μας και εμείς πρέπει να ζητήσουμε γραπτή άδεια για μία σημαία», ανάφερε γνωστή οπαδική σελίδα ως κειμενολεζάντα σε μια φωτογραφία με τους οπαδούς της Γιουνγκ Μπόις να έχουν ανάψει τα καπνογόνα τους.


«Μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κάτι τέτοιο;», ρωτούσε με δόση ειρωνείας σύνδεσμος που βρίσκεται στο δεύτερο διάζωμα του πετάλου.

«Αν δεν ξέρετε, μη μιλάτε», ήταν ένα άλλο σχόλιο.






1 σχόλιο:

  1. Έφαγα τα 3 οι ουλτρας και πήγαν γεματοι σπίτι τους. Λογικό με τέτοια ομάδα να ξεσπάνε σε επεισόδια κτλ. Όταν δεν μπορείς να εκτονωθείς κερδίζοντας κάθε χρόνο αυτά έχεις.
    Έχουμε δει τι κανουν και στο Μίλανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή