24 Οκτ 2018

Τα σενάρια επιστροφής του Πογκμπά στη Γιουβέντους αναζωπυρώθηκαν

Αγκαλιές με τον Αντρέα Ανιέλι, χειροκρότημα προς τους οπαδούς της Γιουβέντους, φωτογραφία με τον Χουάν Κουαδράδο και νέα σενάρια για τον Πολ Πογκμπά.

Η χθεσινή μέρα, όπως έγραψε ο ίδιος ο Γάλλος στο Instagram, ήταν ξεχωριστή για τον ίδιο αφού για πρώτη φορά θα ερχόταν αντιμέτωπος με τους μπιανκονέρι, μετά τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2016. Και την έζησε όντως ως ξεχωριστή.

Καταρχάς, όταν η Γιουνάιτεντ βγήκε για προθέρμανση, ο Πογκπά κατευθύνθηκε προς το μέρος που βρισκόταν ο Αντρέα Ανιέλι (παρέα με τους Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Παράτιτσι) και αγκάλιασε τον πρόεδρο της Γιουβέντους, με τον οποίο τα είπε και λίγο σε πάρα πολύ καλό κλίμα και με συνεχή χαμόγελο.


Ακολούθως, ο Γάλλος άκουσε τους οπαδούς της Γιούβε να φωνάζουν για λίγο το σύνθημα που του φώναζαν όταν ήταν μπιανκονέρο, με αποτέλεσμα να γυρίσει προς την πλευρά τους για να τους ευχαριστήσει, ενώ μετά το τέλος του ματς έβγαλε με τον Χουάν Κουαδράδο μια φωτογραφία στο στυλ αυτών που συνήθιζαν να βγάζουν όταν ήταν συμπαίκτες.

Και κάπως έτσι, μετά από όλα αυτά, στις ιταλικές ιστοσελίδες άρχισαν από χθες βράδυ ξανά τα σενάρια για πιθανή κίνηση της Γιουβέντους τον Ιανουάριο ή στο τέλος της σεζόν για την επιστροφή του Πογκμπά.


1 σχόλιο:

  1. ουστ....μακρια κ αγαπημενοι..φτανει με τα παιδακια του ινσταγκραμ!Καλα που εβγαλε γκολ κ ο ντυμπαλα κ μας δωσουν κ για αυτον καμια 100αρια εκατομμυρια να γλιτωνουμε απο τις μετριοτητες!..(Ραμπιο,Γκριμαλντο κ κιεζα για του χρονου κ τπτ αλλο για του χρονου) κ μασε την ομαδα να παιρνει τιτλους μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή