Σελίδες

Πληθαίνουν οι φήμες πως ο Μαρότα θα πάει σε άμεσο αντίπαλο της Γιούβε

Μία δήλωση του Φάμπιο Παράτιτσι μπορεί να ερμηνευτεί και σαν επιβεβαίωση για τις συζητήσεις του Μπέπε Μαρότα με την Ιντερ.

Την προηγούμενη εβδομάδα γράφαμε για την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει στην Ιταλία περί κίνησης των νερατζούρι για να συμφωνήσουν με τον πρώην, έστω όχι τυπικά ακόμη, γενικό διευθυντή των μπιανκονέρι.

Τώρα, αυτή τη φημολογία μάλλον την ενίσχυσε ο Παράτιτσι, ο οποίος στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης όπου βραβεύτηκε και έκανε δηλώσεις τις οποίες αναφέραμε σε σχετικό άρθρο, ρωτήθηκε και για τα σενάρια περί Μαρότα και Ιντερ.


«Δε θα μου προκαλούσε έκπληξη το να δω τον Μαρότα στην Ιντερ, είναι ένας σπουδαίος διευθυντής, μαζί με τον Γκαλιάνι ένας από τους σπουδαιότερους των τελευταίων 15 ετών. Ελπίζω να είναι πάντα ευτυχισμένος. Αν το να είναι ευτυχισμένος σημαίνει να είναι σε ένα άλλο σπουδαίο ιταλικό κλαμπ, ας είναι έτσι», είπε ο Φάμπιο, ο οποίος λογικά κάτι παραπάνω θα ξέρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Ντάνι Αλβες αποκάλυψε το λόγο που έφυγε από τη Γιουβέντους

Ο Ντάνι Αλβες υπέγραψε στη Γιουβέντους το 2016 και έφυγε το 2017. Πολλά και διάφορα είχαν ακουστεί από τότε για τον ίδιο και ο ποδοσφαιριστή...