2 Οκτ 2018

Περίεργες φήμες βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωσή του πως σταματάει από τη Γιούβε

Το θέμα Μαρότα εξακολουθεί να κυριαρχεί στον ιταλικό Τύπο, όπου κυκλοφορούν διάφορες φήμες.

Η επίσημη εξήγηση για το τέλος του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους είναι αυτή που είπε ο ίδιος όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση του και επιβεβαίωσε χθες και ο Αντρέα Ανιέλι: Η ανανέωση που γίνεται και σε επίπεδο διοίκησης, με τη Γιούβε να προωθεί πλέον παράγοντας που είναι στα 40-45 τους χρόνια.

Ανεπισήμως, αυτό που βλέπουν όλοι είναι κόντρες ανάμεσα σε Ανιέλι και Μαρότα τους τελευταίους μήνες και γενικά κυκλοφορούν ένα σωρό φήμες. Οι νέες, αυτές που έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα, είναι δύο.

Η μία, θέλει τον Μπέπε να δέχθηκε κρούση από τη Μίλαν πριν λίγους μήνες και να μην την απέρριψε εντελώς, γεγονός που φέρεται να ενόχλησε τον Ανιέλι. Από την άλλη, βέβαια, αυτές οι φήμες λένε ότι ο Μαρότα έδειξε διατεθειμένος να το συζητήσει με τους ροσονέρι επειδή αντιλαμβανόταν ότι γινόταν όλο και πιο βαρύ για τον ίδιο το κλίμα στο Τορίνο.


Η άλλη φήμη, θέλει το όνομα του Μαρότα να είναι μπλεγμένο περισσότερο από όσο φαινόταν αρχικά στην υπόθεση με τις σχέσεις curva-'ndranghetta και τα εισιτήρια που έδινε η διοίκηση. Κάποιοι λένε ότι η εισαγγελία του Τορίνο θα καλέσει, τελικά, για κατάθεση τον Μπέπε προκειμένου να διευκρινίσει κάποια πράγματα, γιατί όπως προκύπτει αυτός ήταν που είχε τις επαφές με άτομα που... έπαιζαν μπάλα τόσο στην Curva όσο και στη 'ndranghetta και αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου