27 Οκτ 2018

Εκνευρισμένος έφυγε ο Αλέγκρι, δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει στο χώρο του κέντρου, τόνισε ότι το ματς με την Εμπολι είναι από αυτά στα οποία απλά πρέπει να νικήσεις και αποθέωσε το δεύτερο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Γιουβέντους στο Sky Italia.

- Το πρώτο ημίχρονο ήταν συνέπεια της κούρασης;
«Μια ομάδα που νικάει 12 στα 13 παιχνίδια, μερικές φορές θα νιώσει και λίγη κούραση. Δεν ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά στη συνέχεια πέσαμε και δεχθήκαμε αντεπιθέσεις. Η Εμπολι έχει ένα φορ και μετά παίκτες που παίζουν κάθετα, αν δεν πας στη δεύτερη μπάλα θα σου βγουν στην αντεπίθεση. Δεχθήκαμε γκολ στο μοναδικό σουτ που έκαναν, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Συγχαρητήρια στην Εμπολι για το πώς παίζει».

- Τι σε εκνεύρισε στο τέλος;
«Εφυγα στο τέλος, απέμεναν 5 δευτερόλεπτα».

- Δεν ήσουν περίεργος να δεις τι θα γινόταν;
«Ή θα νικούσαμε ή θα ισοφαριζόμασταν. Υπάρχει λίγη κούραση στο κέντρο (είναι εκτός οι Κεντίρα, Τσαν στα τελευταία ματς), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε καλύτερα, νικήσαμε την όποια κούραση και εκμεταλλευτήκαμε και την κούραση της Εμπολι».

- Πώς είναι ο Κιελίνι;
«Είχε ενοχλήσεις. Ο Ρουγκάνι τα πήγε καλά, έχω σημαντικούς αμυντικούς και μπορώ να κάνω rotation κι εκεί».

- Τον Μπεντανκούρ τον βλέπεις σαν playmaker ή σαν εσωτερικό χαφ;
«Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Πιάνιτς, ο οποίος δυσκολευόταν στο ανοιχτό γήπεδο. Τον άλλαξα ρόλο με τον Μπεντανκούρ, ο οποίος μαθαίνει να παίζει και σαν playmaker».


- Ο Ντιμπάλα έκανε καλή εμφάνιση. Σκέφτηκες να το γυρίσεις σε 4-2-3-1 με τον Κουαδράδο;
«Οχι, ήθελα να τον βάλω αντί του Ντε Σίλιο, για να έχουμε υπεροχή δεξιά. Προηγηθήκαμε όμως και άλλαξα. Ο Πάουλο τα πήγε καλά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που ανεβαίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι δυνατός και όταν βρίσκει χώρους το απολαμβάνει».

- Είναι η πρώτη νίκη που ήρθε χάρη στις μονάδες. Πόσο σας επηρέασε η απουσία του Κανσέλο;
«Ο Ντε Σίλιο τα πήγε καλά, με δεδομένο ότι έλειπε και καιρό. Προερχόμαστε από μια σειρά αγώνων, ο Κανσέλο έπαιξε πολύ, έβαλα τους Ντε Σίλιο και Μπερναρντέσκι δεξιά για να δώσω ουσία. Υπάρχουν καλοί αγώνες και υπάρχουν και οι αγώνες που απλά πρέπει να τους νικήσεις. Τέτοιος ήταν ο σημερινός».

- Πώς είδες το δεύτερο γκολ του Ρονάλντο;
«Είναι ζωντανό παράδειγμα για το πώς πρέπει να παίζεις ποδόσφαιρο, αυτή είναι η απόδειξη ότι η πρακτική υπερβαίνει τη θεωρία».

- Ενα σχόλιο για το γκολ;
«Απλά προσπαθείς να το μιμηθείς, δεν υπάρχει εξήγηση ή σχόλιο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου