22 Οκτ 2018

Ετοιμάζεται οπαδική κίνηση της Γιούβε στην Ελλάδα; Το όνομα, πάντως, που μας είπαν έχει ενδιαφέρον

Ενα προφορικό μήνυμα έφτασε τις τελευταίες ώρες στο forzajuve.gr καθώς στη συντακτική ομάδα του σάιτ έφτασε η πληροφορία πως κάτι οπαδικό ετοιμάζεται.

Οσοι μας παρακολουθούν καιρό, γνωρίζουν πως στο παρελθόν έχουμε γράψει αποκλειστικά οπαδικά ρεπορτάζ, τόσο από Ελλάδα όσο και από Ιταλία, που έχουν βγει αληθινά. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν είναι προϊόν δική μας έρευνας αλλά πληροφορία που μάλλον κάποιοι οπαδοί της Γιουβέντους ήθελαν να φτάσει στα αυτιά μας. Οπως και έγινε…

Η επισκεψιμότητα του σάιτ είναι μεγάλη και το forzajuve.gr αποτελεί σημείο αναφοράς για τους φίλους των μπιανκονερι. Και κάτι τέτοιο, να θέλει δηλαδή κάποιος να γνωστοποιηθεί κάτι μέσω του της σελίδας μας, δε γίνεται για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά, αφού τελικά -και μετά από αρκετή σκέψη- αποφασίστηκε να γράψουμε γι’ αυτό, μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη και το σίγουρο είναι πως αποτελεί κίνητρο για να ερευνηθεί.


Απ’ όσα μας είπε ο… κομιστής της πληροφορίας -είναι σημαντικό και γι’ αυτό το επαναλαμβάνουμε, δεν είναι δική μας πληροφόρηση ή προϊόν έρευνάς μας-, φέρεται να δουλεύεται κάτι πιο οπαδικό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχουν κάποιοι στο μυαλό τους και πώς αυτό θα πάρει σάρκα και οστά, αλλά καταλάβαμε πως θέλησαν να το κοινοποιήσουν έστω και με αυτόν τον τρόπο. Εντύπωση προκαλεί το όνομα της κίνησης - αν και μας δόθηκε η πληροφορία, ζητήθηκε να μη γραφτεί από την πλευρά μας. Η ονομασία της κίνησης γυρίζει πίσω στο χρόνο καθώς θυμίζει κάτι αρκετά ξεκάθαρα.

Για να δούμε τι θα δούμε (αν τελικά δούμε). Για εμάς είναι σημαντικό πως ο οπαδός της Γιουβέντους στην Ελλάδα μάς εμπιστεύεται και θέλει να γνωστοποιήσει μέσω του forzajuve.gr τη δράση του, τις φωτογραφίες του, τις σκέψεις του. Το Νο 1 σάιτ για θέματα της Γιουβέντους είναι στην πρώτη γραμμή εδώ και τέσσερα χρόνια και είναι τιμή μας αυτό.


1 σχόλιο:

  1. ΦΑΜΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

    ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΡΩΣ ΟΠΑΔΙΚΟ.

    ΜΡ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή