15 Οκτ 2018

Μήνυμα, όχι τόσο… ενθαρρυντικό, στέλνει η Γιουβέντους στον Ρουγκάνι

Η Γιουβέντους δε δείχνει να βιάζεται για την ανανέωση του Ντανιέλε Ρουγκάνι και αυτό μάλλον αποτελεί μήνυμα προς τον παίκτη.

Το καλοκαίρι έμοιαζε πολύ πιθανό ως βέβαιο, κάποια στιγμή, ότι ο Ιταλός αμυντικός θα καταλήξει στην Τσέλσι, η οποία πρόσφερε περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ στους μπιανκονέρι. Οι εξελίξεις, όμως, με τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Ματία Καλντάρα είχαν ως αποτέλεσμα ο Ντανιέλε να παραμείνει στο Τορίνο.


Απαντες υπέθεσαν ότι θα πάρει και νέο συμβόλαιο, αφού η Τσέλσι του έδινε καλά λεφτά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη. Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν συζητήσεις στις αρχές του 2019, αλλά αυτό από μόνο του αποτελεί ένδειξη ότι το κλίμα δεν είναι και το πιο ζεστό για τον Ρουγκάνι.

Αυτό υποστηρίζει σήμερα η Corriere della Sera, η οποία υπενθυμίζει ότι στις περιπτώσεις των Μίραλεμ Πιάνιτς και Σάμι Κεντίρα ήρθαν σχεδόν άμεσα οι ανανεώσεις μετά τις αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις ομάδων για τις αγορές τους. Με τον Ρουγκάνι όμως δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση, ίσως επειδή δεν έχει καταφέρει, με την ως τώρα παρουσία του, να κερδίσει πόντους...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου