13 Οκτ 2018

Οι μεγάλες αποκαλύψεις που θα βγουν στη δημοσιότητα στις 22 Οκτωβρίου

Σε λιγότερο από 10 ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου, ιταλική εκπομπή έχει υποσχεθεί αποκαλύψεις που θα κάνουν πάταγο.

Η Report της Rai3 έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα κάποια από τα στοιχεία που θα παρουσιαστούν στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ενα από αυτά έχει να κάνει με τον ρόλο ενός ηγετικού στελέχους οπαδών της Γιουβέντους που αυτοκτόνησε και φέρεται να δούλευε στις μυστικές υπηρεσίες.

Σε ένα άλλο σημείο της εκπομπής, ένα άλλο ηγετικό στέλεχος του πετάλου, φέρεται να αποκαλύπτει πόσα λεφτά βγαίνουν σε ετήσια βάση από τα εισιτήρια, τόσα που δε χρειάζεται να δουλεύει αυτός αλλά και η γυναίκα του.


Τα τελευταίες ημέρες, κάνοντας μια βόλτα σε φόρουμ και διαδικτυακές σελίδες οπαδών, βλέπει κανείς πως έχει μπροστά ένας μηχανισμός ώστε να φανούν όλα αυτά ως… φυσιολογικά. «Λες και δεν τα ξέραμε», «δε θα μας πουν κάποιο νέο», είναι το βασικό μήνυμα των εκφράσεων-επιχειρημάτων που χρησιμοποιούνται ώστε να ακυρώσουν τις αποκαλύψεις.

Ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος, ούτε φυσικά οι εξέδρες των ομάδων. Αλλα δεν είναι φυσιολογικό ένας άνθρωπος που είναι ηγέτης σε ένα πέταλο να είναι υπάλληλος στις μυστικές υπηρεσίες, πράκτορας δηλαδή, ή ένας συνδεσμίτης να βγάζει 30 με 40.000 ευρώ πουλώντας εισιτήρια που παίρνει από την ομάδα. Δεν πέφτει κανείς από τον ουρανό, αλλά λογική συνέπεια των πραγμάτων δεν τη λες. Ακόμη κι αν πρόκειται για την ομάδα σου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου