8 Οκτ 2018

Με ποιον παίκτη η Γιούβε δε μίλησε ποτέ ενώ ακουγόταν και με ποιον είναι δεμένοι αλλά δεν έχουν σκεφτεί την περίπτωσή του

Ο Φάμπιο Παράτιτσι αφιέρωσε βραβείο στον Μπέπε Μαρότα, εξέφρασε ξανά τη στήριξη της Γιουβέντους στον Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε σαφές ότι θα συνεχίσει να δουλεύει για τους μπιανκονέρι και μίλησε για μεταγραφικά.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιούβε και νέο αφεντικό του αθλητικού τμήματος, όπως είπε ο Αντρέα Ανιέλι πριν δέκα μέρες, παρέλαβε ακόμη ένα βραβείο για τη δουλειά του και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει στους δημοσιογράφους, ξεκίνησε από το γεγονός ότι του φαίνεται περίεργο κάτι τέτοιο.

«Λόγω χαρακτήρα, όχι μόνο λόγω επιλογής της διοίκησης, μου άρεσε περισσότερο να δουλεύω... πίσω από τις κουρτίνες», ήταν η ατάκα του Παράτιτσι και στη συνέχεια έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο για το μέλλον του.

«Τώρα αυτό θα αλλάξει, θα πρέπει να φαίνομαι περισσότερο, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω για να κάνουμε τη Γιουβέντους όλο και πιο ανταγωνιστική, δυνατή», είπε ο αθλητικός διευθυντής, προσθέτοντας αναφορικά με το βραβείο που παρέλαβε ότι «το μοιράζομαι με όλους όσοι δουλεύουν μαζί μου και το αφιερώνω στον Dottore Μαρότα, ο οποίος μου έμαθε πολλά και με βοήθησε να εξελιχθώ».

Σε ερώτηση για τον Ρονάλντο και το θέμα που έχει προκύψει με τις κατηγορίες περί βιασμού, ο Παράτιτσι είπε πως «έχουμε ήδη εκφράσει τη θέση μας, του δίνουμε όλη την υποστήριξη μας. Είναι ένας επαγγελματίας, ένας σπουδαίος άνθρωπος που βοηθάει πολύ κοινωνικά. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ίσως και όλων των εποχών. Τα ΜΜΕ στρέφουν την προσοχή τους όπου πάει αυτός», για να ακολουθήσουν ερωτήσεις για το Champions League και τα μεταγραφικά.


«Δεν ξέρω αν είμαστε το φαβορί, αλλά αυτά τα χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ στο Champions League και είχαμε σπουδαία αποτελέσματα. Τώρα ο στόχος μας είναι να τα πάμε όλο και καλύτερα. Το να κατακτήσουμε το τρόπαιο δεν εξαρτάται μόνο από τον προγραμματισμό, χρειάζονται όλα, ακόμη και λίγη τύχη», ήταν το σχόλιο του Φάμπιο για την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, για να τοποθετηθεί αμέσως μετά για τα σενάρια περί Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Πολ Πογκμπά.

«Ο Σέρβος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής αλλά δε μιλήσαμε ποτέ. Ούτε με αυτόν, ούτε με τη Λάτσιο. Το ίδιο και για τον Πογκμπά, ένας ποδοσφαιριστής με τον οποίο είμαστε πολύ δεμένοι. Δεν έχουμε σκεφτεί την περίπτωση του όμως», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου