3 Οκτ 2018

Νέντβεντ: Ναι, είναι δύσκολο να φανταστείς τη Γιούβε χωρίς τον Μαρότα αλλά είμαστε περαστικοί, η Γιούβε είναι αυτή που μένει

Ο Πάβελ Νέντβεντ αποθέωσε τον Μπέπε Μαρότα αλλά έκανε σαφές ότι η Γιουβέντους θα υπάρχει πάντα, τα πρόσωπα όχι.

Ο αντιπρόεδρος του κλαμπ αναμένεται, όπως αναφέρουν όλα τα ρεπορτάζ, να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες πλέον μαζί με τον Φάμπιο Παράτιτσι, αφού οι δυό τους θα αντικαταστήσουν τον Μαρότα σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Πριν την έναρξη του χθεσινού ματς λοιπόν, ο Πάβελ μίλησε στο Sky Italia -αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά θα ήταν ο Μπέπε αυτός που θα μιλούσε- και δέχθηκε, όπως είναι φυσικό, ερώτηση για τις εξελίξεις στα διοικητικά.

«Μπορείς να μας βοηθήσεις να φανταστούμε τη Γιουβέντους χωρίς τον Μπέπε Μαρότα;», είπαν από το στούντιο του Sky Italia στον Νέντβεντ, ο οποίος έδωσε την εξής απάντηση.


«Ναι, είναι δύσκολο... Ο Μαρότα υπήρξε πολύ σημαντικός για τη διοίκηση μας, όχι μόνο για τη διοίκηση αλλά και για εμάς που δεν ήμασταν ακόμη παράγοντες. Είμαστε ακόμη νέοι, μάθαμε πολλά από αυτόν, προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως γιατί μαζί μου ήταν τρομερός, με βοήθησε, μου εξηγούσε και μου εξηγούσε ξανά τα πράγματα όταν δεν καταλάβαινα. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο χωρίς τον Μαρότα. Η Γιουβέντους, όμως, προχωράει και είμαστε περαστικοί κι εμείς, θα έρθει μια μέρα που δε θα είμαστε εδώ, πρέπει να το αποδέχεσαι και να προχωράς, γιατί η Γιουβέντους είναι αυτή που μένει και θα υπάρχει για πάντα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου