4 Οκτ 2018

Μπονούτσι: Πάντα είχα τον μέγιστο σεβασμό για τους τιφόζι, ελπίζω μια μέρα να ακούσω την Curva να φωνάζει το όνομα μου

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για τις σχέσεις του με την Curva Sud, εξήγησε γιατί έγραψε στις ακαδημίες της Τορίνο τον γιο του και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Corriere della Sera ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους.

Για την ειρήνη με την Curva Sud: «Ναι, είναι όμορφο να παίρνεις το χειροκρότημα από την Curva, όπως έγινε και το Σάββατο μετά το γκολ επί της Νάπολι. Πάντα είχα τον μέγιστο σεβασμό για τους τιφόζι. Προφανώς, βέβαια, δεν μπορείς να διαγράψεις το παρελθόν. Ελπίζω μια μέρα να ακούσω την Curva να φωνάζει το όνομα μου, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια».

Για το γεγονός ότι έγραψε τον έναν από τους γιους του στις ακαδημίες της Τορίνο: «Οπως ξέρετε, ο Λορέντσο είναι οπαδός του Μπελότι και συμπαθεί την Τορίνο. Στο τέλος της περσινής σεζόν έκανε ένα δοκιμαστικό στην Τορίνο και του άρεσε. Αφού συμπλήρωσε τα έξι χρόνια του, επομένως, μπορούσα να τον γράψω στα τμήματα υποδομής. Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα σε μια τέτοια επιλογή, το σημαντικό είναι να περνάει καλά αυτός».

Για το αν η φετινή είναι η πιο δυνατή Γιουβέντους στην οποία έχει παίξει: «Ναι, είναι η πιο δυνατή Γιούβε και αυτή με τον καλύτερο χαρακτήρα. Αλλαξε η νοοτροπία, ο τρόπος που προσεγγίζει τα παιχνίδια που θεωρητικά μοιάζουν εύκολα. Εχουμε περισσότερη αποφασιστικότητα, κακία και πείνα. Είναι ακόμη ένα βήμα εμπρός».

Για την ασίστ στον Ντιμπάλα στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις: «Οταν κάνεις κάτι που φαίνεται τόσο δύσκολο, είναι πολύ όμορφο. Μου αρέσει να κάνω εύκολα τα περίπλοκα, αλλά μερικές φορές κάνω λάθος στα απλά, όπως για παράδειγμα στο ματς με τη Νάπολι. Μερικές φορές χάνω για λίγο την προσοχή μου, θα πρέπει να το βελτιώσω κι αυτό».


Για το περιθώριο βελτίωσης αυτής της ομάδας: «Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη, θα υπάρξουν πολλές δύσκολες στιγμές. Τώρα όλα μοιάζουν απλά, αλλά η πορεία μας δε θα είναι πάντα έτσι. Μας περιμένει ένας σημαντικός Δεκέμβριος. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά. Τώρα μαζεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το δεύτερο μισό της σεζόν, γιατί ανάμεσα σε Μάρτιο και Απρίλιο θα κριθούν τα πάντα».

Για την αποχώρηση του Μπέπε Μαρότα: «Σε ό,τι αφορά, η αποχώρηση του μου αφήνει ένα κενό. Οποιος πήρε αυτή την απόφαση σίγουρα θα έχει τους λόγους του. Μπορώ μόνο να ευχηθώ στον direttore να βρει μια θέση που θα του αρέσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου