25 Οκτ 2018

Το λάθος που έκανε ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αναφέρθηκε στο λάθος που έκανε στο Μάντσεστερ όταν έγινε αλλαγή, στα γκολ που επιτέλους βάζει στο Champions League και στο γεγονός ότι δεν έχει σίγουρη θέση στην 11άδα.

Ο Αργεντίνος ήταν αυτός που έκρινε τον αγώνα του Ολντ Τράφορντ με το γκολ που σημείωσε, δίνοντας συνέχεια στο χατ-τρικ επί της Γιουνγκ Μπόις, αλλά όταν αντικαταστάθηκε φάνηκε να χαλιέται. Γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε μιλώντας στη La Repubblica.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιμπάλα.

Για το ότι έδειχνε εκνευρισμένος όταν έγινε αλλαγή: «Ο ποδοσφαιριστής ποτέ δε θέλει να βγει, υπάρχει και η αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή και μπορεί να αντιδράσεις έτσι. Το ξέρω, όμως, ότι δεν ήταν σωστό. Επρεπε να δεχθώ ήρεμα την αλλαγή γιατί ο μίστερ έχει πολλές επιλογές και δεν είναι εύκολο και γι' αυτόν να παίρνει κάποιες αποφάσεις. Σίγουρα έκανα λάθος, αν και είναι κάτι που συμβαίνει».


Για το γκολ: «Προσπαθώ πάντα να δουλέψω και να κάνω αυτά που πρέπει, αυτά που μου ζητάει ο μίστερ και πρέπει να κάνω για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος για το γκολ αλλά έχω πολλή δουλειά ακόμη».

Για το αν ξεμπλόκαρε στο Champions League: «Δεν κατάφερνα να σκοράρω σε αυτή τη διοργάνωση, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά το γκολ δεν ερχόταν και δικαίως υπήρξε συζήτηση για αυτό. Τώρα γίνεται το αντίθετο, πάνε όλα καλά, αλλά προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος και να συνεχίσω έτσι».

Για το γεγονός ότι δεν έχει σίγουρη θέση στην 11άδα: «Αυτό εξαρτάται από μένα προφανώς. Πρέπει να αποδείξω ότι το αξίζω. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και πριν, για τον Αλέγκρι δεν είναι εύκολο γιατί έχει πολλές επιλογές, ειδικά στην επίθεση. Με τον Κριστιάνο, όπως είναι λογικό, να έχει εξασφαλισμένη θέση στην 11άδα, είμαστε πολλοί που ανταγωνιζόμαστε για φανέλα βασικού και υπάρχει μία ή δύο θέσεις διαθέσιμες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου