11 Οκτ 2018

Αποκάλυψη για Μαρκίσιο

Παίκτης της Ζενίτ είναι εδώ και δύο μήνες ο Κλαούντιο Μαρκίσιο, μια εξέλιξη που δεν πρέπει να χαροποίησε κανένα, εκτός από την… Αγία Πετρούπολη.

Ο Ιταλός μέσος έφυγε από τη Γιουβέντους μετά από 25 χρόνια και κατέληξε σε ένα μη ανταγωνιστικό -προς τους μπιανκονέρι- σύλλογο. Ηταν αυτή η μοναδική επιλογή του ποδοσφαιριστή; Μάλλον όχι. Πάντως το καλοκαίρι του 2017 ο Μαρκίσιο είχε απορρίψει μια καλή πρόταση από ιταλική ομάδα.

Ο πατέρας και ατζέντης του παίκτη μίλησε στην Tuttosport. «Ο γιος μου κι εγώ παραμένουμε οι πρώτοι υποστηριχτές της Γιουβέντους, δε χάνουμε παιχνίδι. Ελπίζουμε να γιορτάσουμε το Champions League, όπως το 1996, από τη θέση των οπαδών», είπε αρχικά.


«Ο Κλαούντιο έχει πολλούς φίλους στα αποδυτήρια. Με την παλιά φρουρά βρίσκεται σε επαφή, ειδικά με τον Μπαρτζάλι», πρόσθεσε, για να πάει στο… ζουμί: «Το 2017 είπε “όχι” στη Μίλαν και σε διπλάσιο μισθό γιατί ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Γιουβέντους γιατί ήταν η ομάδα της καρδιάς του. Θα μπορούσε να είχε πάει άλλου και να κερδίσει περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία απογοήτευση για το πώς πήγαν τα πράγματα. Οι ισορροπίες αλλάζουν στο ποδόσφαιρο. Κατανοώ την επιθυμία της διοίκησης για ανανέωση. Αν ο Κλαούντιο παρέμενε στην ομάδα, πιθανόν να ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Υπάρχει νοσταλγία από την πλευρά του».


1 σχόλιο:

  1. Σας το ξαναέγραψα: ``Δεν είχαν να πληρώσυν`` το μισθό του Μαρκίζιο, ενώ ταυτόχρονα όχι απλά ανανεωσαν το συμβολαιο του Κεντίρα που περπαταει στο γήπεδο αλλα και το αυξησαν απο τα 4 στα 6 εκ ευρω.. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΓΚΡΙ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή