14 Οκτ 2018

Πώς συνδέουν τον Βιντάλ με τη Γιούβε και η… φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το Don Balon κατάφερε να ξεχωρίσει και πάλι με δύο ρεπορτάζ που αφορούν τη Γιουβέντους μέσα σε δύο 24ωρα.

Για το συγκεκριμένο ισπανικό Μέσο έχουμε γράψει κι άλλες φορές, αλλά είναι εντυπωσιακό το πώς κάθε φορά ξεπερνούν τους εαυτούς τους. Οχι ότι οι υπόλοιποι στην Ισπανία είναι εγγύηση, αλλά το Don Balon πραγματικά μπορεί να γράψει τα πάντα.

Οπως για παράδειγμα έκανε την Παρασκευή, όταν ανέφερε πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να «απαλλαγεί» από το πρόβλημα που της προκαλεί με την συμπεριφορά του ο Αρτούρο Βιντάλ, προτείνοντας τον στη Γιούβε.


Μία μέρα μετά, χθες δηλαδή, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γράφοντας ότι θα παραμείνει στους μπιανκονέρι ως το 2020 και τότε θα υπογράψει στην ομάδα του Ορλάντο με 50 εκατ. δολάρια ετησίως και με την προοπτική να γίνει μεγαλομέτοχος κάποια στιγμή.

Να υπενθυμίσουμε, απλά, ότι ο Βιντάλ έφυγε λόγω συμπεριφοράς από τη Γιουβέντους ενώ ο Ρονάλντο αυτή τη στιγμή έχει ένα ανοιχτό θέμα στις ΗΠΑ και αν υποθέσουμε ότι πάει σε δίκη και καταδικάζεται, δεν θα μπορεί να πατήσει το πόδι του στην Αμερική για να μη συλληφθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου