14 Οκτ 2018

Συναγερμός στους οργανωμένους της Γιουβέντους, νέος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη

Στους True Boys και τις βλέψεις τους για την Curva Sud, όπως και στις σχέσεις τους με την Drughi, αναφέρεται σήμερα η Corriere della Sera.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα και συγκεκριμένα η έκδοση της στο Τορίνο ήταν αυτή που αποκάλυψε το ραντεβού που είχε κλειστεί πριν 10 μέρες ανάμεσα στους True Boys, Γιουβεντίνοι από τη Νάπολη που είναι μετανάστες στη Στουτγκάρδη, και τους Tradizione για να λύσουν τις διαφορές τους. Ραντεβού στο οποίο δεν πήγαν ποτέ οι πρώτοι.

Οπως γράφει λοιπόν η Corriere della Sera, οι True Boys εμφανίστηκαν για πρώτη φορά την περσινή σεζόν, όταν και πήραν θέση στο πάνω διάζωμα της Curva Sud, δίπλα στους Drughi, χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Φέτος όμως θέλουν να πάρουν τον έλεγχο στο κάτω διάζωμα και να αφήσουν εκτός τους Tradizione, στους οποίους ηγείται ο Ουμπέρτο Τόια. Το αναφέρουμε επειδή το τονίζει και η Corriere della Sera, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι θεωρείται άνθρωπος της 'ndrangheta και εκφράζοντας την απορία για την οποία οι True Boys, οι οποίοι είναι λιγότεροι αριθμητικά, θέλουν να έρθουν σε μετωπική μαζί του.


Παράλληλα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνει και κάτι άλλο. Οτι δεν πέρασε απαρατήρητο δηλαδή, όπως γράφει, το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος των True Boys μέσω ενός ποστ στο facebook στήριξε τον Τζεράλντο Μοτσόλα, γνωστό ως Dino, ιστορικό αρχηγό των Drughi, για τον οποίο το forzajuve.gr έχει κάνει θέμα παλαιότερα παρουσιάζοντας την ιστορία του.

Ολα αυτά, καταλήγει η Corriere della Sera, σημαίνουν δύο πράγματα: α) Επικρατεί συναγερμός στις τάξεις των οργανωμένων και λογικά και της Γιουβέντους ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα (προφανώς όχι αυτόν με την Τζένοα) που θα έχει κόσμο το πέταλο. β) Υπάρχουν οικονομικά ενδιαφέροντα πίσω από αυτό τον νέο πόλεμο που πάει να ανοίξει ανάμεσα στους ultras;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου