16 Οκτ 2018

Οι μπιανκονέρι ψάχνουν διαφορά και πρωτιά στον χειρότερο μήνα της Γιούβε του Αλέγκρι

Από την επανέναρξη με την Τζένοα και μέχρι την επόμενη διακοπή, η Γιουβέντους παίζει για ένα στόχο και για ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα.

Τζένοα εντός, Εμπολι εκτός, Κάλιαρι εντός, Μίλαν εκτός. Αυτό είναι το πρόγραμμα των μπιανκονέρι στο πρωτάθλημα από το προσεχές Σάββατο μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, τελευταίο ματς πριν τη νέα διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Το πρόγραμμα μοιάζει και είναι βατό μέχρι το Σαν Σίρο, αλλά ενδιάμεσα πέφτουν τα δύο παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δύο ματς στα οποία η Γιούβε θέλει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς για να καθαρίσει όχι μόνο με την πρόκριση στα νοκ-άουτ αλλά και με την 1η θέση.

Παράλληλα, θέλει να διατηρήσει τουλάχιστον το +6 από τη Νάπολι στη Serie A. Αν γίνεται να αυξηθεί το προβάδισμα, ακόμη καλύτερα, αλλά και το +6 αν παραμείνει μέχρι την επόμενη διακοπή θα είναι όλοι χαρούμενοι στο Τορίνο.


Μιλάμε, άλλωστε, για τον μήνα που παραδοσιακά είναι ο χειρότερος για τη Γιουβέντους του Αλέγκρι, αφού ο μέσος όρος βαθμών πέφτει πάντα τον Οκτώβριο (2,10). Παράλληλα, μήνα Οκτώβριο ήρθε η περσινή ήττα από την Λάτσιο, αυτή από τη Μίλαν πριν δύο χρόνια, αυτή από την Σασουόλο πριν τρία και από την Τζένοα πριν τέσσερα. Αν οι μπιανκονέρι, επομένως, βγάλουν όπως πρέπει φέτος και τον παραδοσιακά χειρότερο τους μήνα, θα τονώσουν κι άλλο την αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου