3 Οκτ 2018

Η στιχομυθία Ντελ Πιέρο-Ντιμπάλα μετά το χατ τρικ του Αργεντίνου

Το παιχνίδι με τη Γιουνγκ Μπόις πήγε ακριβώς όπως το ήθελαν Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Πάουλο Ντιμπάλα.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να λείπει λόγω τιμωρίας, ο προπονητής δοκίμασε το 3-4-1-2 αυτή τη φορά, έχοντας μπροστά Ντιμπάλα-Μάντζουκιτς και πίσω τους Μπερναρντέσκι. Και όλα πήγαν ιδανικά, αφού τα γκολ ήρθαν από αυτόν που τα είχε περισσότερο ανάγκη. Παράλληλα, η ομάδα άρεσε παίζοντας όσο χρειαζόταν για να πάρει άνετα το τρίποντο και να μην κουραστεί.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά. Το κλειδί για να διατηρήσεις αυτά τα αποτελέσματα είναι να διατηρήσεις την απλότητα», ήταν το μήνυμα του Αλέγκρι μέσω Twitter αργά χθες βράδυ, όταν έληξε το Μάντσεστερ-Βαλένθια και η Γιουβέντους έμεινε στην κορυφή με +2.


Αυτή την απλότητα θέλει να διατηρήσει στο παιχνίδι ο Μαξ, τόσο απλά θα πρέπει να αρχίσει να σκοράρει και στο Champions League ο Ντιμπάλα. Το χθεσινό χατ-τρικ ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόταν ο Αργεντίνος, ο οποίος έγινε ο 4ος της πατρίδας του (Μέσι, Αγουέρο, Μάξι Λόπες) και ο 4ος Γιουβεντίνος (Ντελ Πιέρο, Ιντσάγκι, Βιντάλ) που κάνει χατ-τρικ στο Champions League.

«Καλώς όρισες στο Club. Είναι βραδιές που δεν τις ξεχνάς!», ήταν το μήνυμα μέσω twitter από τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, για να έρθει η απάντηση του Ντιμπάλα: «Grazie, είναι τιμή να αποτελώ μέλος! Το δικό σου, όμως, ήταν σε ημιτελικό! Α, ακόμη περιμένω τη μονομαχία!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου