7 Οκτ 2018

Χάνει από τα κερδισμένα η Γιούβε

Η πτώση στο χρηματιστήριο ήταν... καλή για τη Γιουβέντους την Παρασκευή, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το θέμα Ρονάλντο πρέπει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου την Παρασκευή δεν είχε καλά νέα για τους μπιανκονέρι, αφού η μετοχή παρουσίασε πτώση της τάξης του 9,92%, με την τιμή της μετοχής να πέφτει στο 1,19 ευρώ. Αυτή η πτώση, όπως εξηγούν ιταλικά οικονομικά Μέσα, είναι μεγαλύτερη από ό,τι αναμενόταν, γεγονός που δείχνει ότι το θέμα με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος επηρεάζουν άμεσα και σε αυτό τον τομέα.

Γενικά, μια πτώση στη μετοχή αναμενόταν μετά την τιμή-ρεκόρ του 1,813 ευρώ στις 20 Σεπτεμβρίου, αλλά όχι τόσο μεγάλη. Αν δούμε συνολικά το θέμα, σημειώνουν τα ίδια Μέσα, τότε η ζημιά δεν είναι μεγάλη για τη Γιουβέντους, η οποία τους τελευταίους τρεις μήνες είδε τη χρηματιστηριακή αξία της να ανεβαίνει κατά 200% (!) λόγω της απόκτησης του Κριστιάνο.


Συνολικά, δηλαδή, η Γιούβε ακόμη κερδισμένη είναι και μάλιστα κατά πολύ, αλλά όσο το θέμα με τις κατηγορίες για βιασμό παραμένουν, τόσο θα γίνεται ζημιά. Αρα, όπως γράφαμε και την Παρασκευή, είναι λογικό τόσο ο Ρονάλντο όσο και οι μπιανκονέρι να θέλουν να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτό το θέμα και με τρόπο που δε θα δημιουργήσει έξτρα προβλήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου